enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Fenerbahçe ve Saint-Maximin anlaşmaya yakın: Transferde sona doğru

Fenerbahçe ve Saint-Maximin anlaşmaya yakın: Transferde sona doğru
REKLAM ALANI
09.07.2024 08:57
1
A+
A-

Fenerbahçe Sol Kanade Takviye İçin Allan Saint-Maximin’i Hedefliyor

Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için sol kanat pozisyonuna takviye yapmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Joao Santos’un ısrarla istediği isim olan Allan Saint-Maximin konusunda kulübüyle anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi.

2019 yılından bu yana Suudi Arabistan’ın Al Ahli kulübünde forma giyen 27 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu, takımından ayrılma isteğini dile getirmişti. Fenerbahçe yönetimi, Saint-Maximin’in kulübüne kiralama teklifinde bulundu.

Transferin gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe, kiralama bedelinin yanı sıra Saint-Maximin’in yıllık 12 milyon Euro’luk maaşının yarısını üstlenecek. Al Ahli kulübü, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etti ve başarılı kanat oyuncusu, iki kulübün anlaşmasını bekliyor.

Saint-Maximin, kariyeri boyunca yetenekli driplingleri, oyun kurma becerileri ve gol atma yeteneğiyle dikkat çekti. Fenerbahçe, onun gelişiyle hücum hattında daha yaratıcı ve tehlikeli bir yapıya kavuşmayı hedefliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Transferin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor. Saint-Maximin’in Fenerbahçe formasıyla ilk maçına ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor.

Fenerbahçe’nin sol kanat için bir diğer transfer hedefi ise eski oyuncusu Ferdi Kadıoğlu. Hollanda’nın Feyenoord kulübünde forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, teknik direktörün beğenisini kazandı. Ancak Feyenoord, Kadıoğlu için yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor. Fenerbahçe yönetimi, Kadıoğlu transferini gerçekleştirmek için bütçesini zorlamak zorunda kalabilir.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına paralel olarak mevcut kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. Kulüp, son olarak Beşiktaş’tan Oğuzhan Özyakup ile sözleşme imzaladı. Orta saha oyuncusu olarak görev yapan Özyakup, Fenerbahçe’nin orta sahasına deneyim ve kalite katacak.

Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları, yaz transfer döneminin son günlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Kulüp, kadrosunu Santos’un istediği şekilde şekillendirerek şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.