enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0517
EURO
37,9031
ALTIN
2.814,03
BIST
9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Çok Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C

Fallout London platformun en hızlı indirilen yapımı oldu

Fallout London platformun en hızlı indirilen yapımı oldu
REKLAM ALANI
24.08.2024 10:33
4
A+
A-

Fallout London, GOG’da Yayınlandı ve Büyük İlgi Gördü

Fallout London geçtiğimiz hafta GOG platformunda yayınlandı ve hemen büyük ilgi topladı. Geliştirici Team Folon’un açıklamasına göre mod, GOG’da tüm zamanların en hızlı indirilen yapımı oldu. Sadece ilk 24 saat içinde 500 binden fazla kez indirildiği belirtilen mod, Fallout hayranlarından büyük beğeni topladı.

Fallout London Sosyal Medyada Gündem Oldu

Modun yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada büyük yankı uyandı. Fallout serisinin hayatta kalma temasını kıyamet sonrası Londra’ya taşıyan bu mod, oyuncular arasında hızla popülerleşti. Modun başarısı, Amazon Prime Video’da yayınlanan Fallout dizisi ile birlikte seriye olan ilgiyi artırdı. Eski Fallout oyunlarının da bu dönemde indirime girmesi dikkat çekti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fallout London: Londra’nın İkonik Bölgeleri Fallout Evreninde

Fallout London, Londra’nın ikonik bölgelerini Fallout evrenine taşıyan kapsamlı bir mod. Team Folon tarafından uzun yıllar üzerinde çalışılan bu mod, Fallout 4’e yeni bir soluk getirdi. Çıkış günü yaşanan teknik sorunlar GOG ve Team Folon tarafından hızla çözüldü.

Fallout London’u Nasıl Oynayabilirsiniz?

Fallout London’u oynamak için Fallout 4 ve tüm DLC’lerine sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca modun düzgün çalışması için Steam’deki “Yılın Oyunu” sürümü veya Fallout 4’ün 1.10.163.0 sürümüne ihtiyacınız var. Bu şartlara sahipseniz, GOG’un kampanyasını kaçırmayın.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.