enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

EURO 2024 B Grubu son maçları: Arnavutluk-İspanya / Hırvatistan İtalya

EURO 2024 B Grubu son maçları: Arnavutluk-İspanya / Hırvatistan İtalya
REKLAM ALANI
24.06.2024 18:49
1.237
A+
A-

EURO 2024 B Grubu: Üst Tura Çıkma Savaşı

EURO 2024’ün B Grubu, turnuvanın en heyecan verici mücadelelerinden bazılarına sahne olacak ve dört takım da son 16’ya yükselmek için yarışıyor. Üst sıralarda yer alan İspanya ve İtalya kalifikasyonlarını garantiledi, ancak üçüncü ve dördüncü sıralar hala havada.

Arnavutluk grubu lideri İspanya karşısında bir zaferle üst tura çıkmaya çalışıyor. İspanya puan liderliğinde olmasına rağmen, bir Arnavutluk zaferi onların son 16’ya gitmesini sağlayacak. D grup lideri İtalya ise Hırvatistan’a karşı bir beraberlik veya galibiyetle üst tura yükselebilir. Ancak Hırvatlar bir galibiyet elde eder ve Arnavutluk İspanya’yı yenerse, İtalya turnuvaya veda edebilir.

İlk iki maçından bir puan toplayabilen Hırvatistan, grubu ikinci bitirmek için İtalya’yı yenmeye mecbur. Ancak İtalya’nın puan alması ve İspanya’nın Arnavutluk karşısında kaybetmemesi halinde Hırvatistan üst tura çıkacak. Arnavutluk’un da son maçını kazanması durumunda, ikinci ve üçüncü sırayı belirlemek için averaj, atılan gol ve kartlar gibi kriterler kullanılacak.

Grup mücadelesi son maçlara kadar devam edecek ve her takım üst tura yükselmek için elinden gelen her şeyi yapacak. B Grubu, EURO 2024’ün en rekabetçi gruplarından biri olacak ve son 16’ya kimin yükseleceğini tahmin etmek zor olacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.