enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Erzincan AK Parti genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Erzincan AK Parti genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
07.09.2024 16:18
2
A+
A-

Erzincan AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla Erzincan İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda AK Parti Erzincan İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Aksakallar Konseyi Başkanı Yıldırım, Milletvekili Süleyman Karaman, eski milletvekilleri, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Alpay Kabadayı’nın Açılış Konuşması

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İl Başkanı Alpay Kabadayı açılış konuşmasında, toplantıya katılanlara hoş geldin diyerek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu ülkeye aşkla hizmet ediyoruz. Hepiniz, ülkemizin kalkınmasında önemli bir yere sahipsiniz” dedi.

Süleyman Karaman’ın Konuşması

Milletvekili Karaman, AK Parti teşkilatının her zaman liderini desteklediğini ve hizmet ettiğini vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız sayesinde ülkemize büyük eserler kazandırıldı. Filistin’deki zulmü kınıyor, Filistin’e destek olacağımızı ifade ediyorum” diye konuştu.

Binali Yıldırım’ın Konuşması

Yıldırım konuşmasında, “Milletimizle bu yola çıktık ve milletimiz yürü dediği için yürüdük. Vesayet girişimlerine karşı durduk. 27 Nisan muhtırasına karşı halkın gücünü gösterdik. AK Parti olarak Erzincan’da kan değişimi yaşıyoruz ve yeni İl Başkanımız Alpay Kabadayı’ya başarılar diliyorum” dedi.

Toplantının Sona Erdirilmesi

Konuşmalar ve değerlendirmelerin ardından toplantı, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.