enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Ecmel Faik Sarıalioğlu: Mehmet Büyükekşi beceriksiz! İnsanı eşek yerine koyuyor

Ecmel Faik Sarıalioğlu: Mehmet Büyükekşi beceriksiz! İnsanı eşek yerine koyuyor
REKLAM ALANI
18.07.2024 16:43
1
A+
A-

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, TFF başkanlık seçimleriyle ilgili Sözcü TV’ye açıklamalar yaptı.

Mevcut başkan ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi için “beceriksiz” diyen Sarıalioğlu, “İnsanları eşek yerine koyuyor.” ifadelerini kullandı.

Büyükekşi’nin Türk futbolunu kaosa sürüklediğini söyleyen Sarıalioğlu, Servet Yardımcı’nın adaylıktan çekilmesini beklediğini, ancak Cemil Kazancı’nın kendilerini yanılttığını dile getirdi.

“TFF, bugüne kadar gelmiş geçmiş en kötü federasyon yönetimi ve başkanı. Belki insan olarak iyi insanlar olabilir. Ama federasyon başkanı kötü birisi, beceriksiz. Liyakatsizler. Kendini kandırıyor. Türkiye’yi, futbolu kaosa sürüklüyor.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“BUNLARI KONUŞAN YOK”

“Milli takım başarılı. Tabii ki başarılı. Gelmiş geçmiş en iyi kadrosuna sahip. Belki yeni bir federasyon başkanı ile takımımız Avrupa şampiyonu ya da ikincisi olabilirdi. Bunları hiç konuşan yok. Sporcuların suratından oradaki memnuniyetsizlik anlaşılıyor.”

“SİYASİLER KARIŞIYOR”

“Hakemler de ne yapacağını şaşırdı. Bu adam hakemleri nasıl yönetecek. Siyasiler karışıyor. Kötü yönlendiriliyorlar. Kulüplerin ekonomik derdi var. Üçüncü ligde bir takımın geliri geçen sene 2,5 milyon liraydı, bu sene 10 milyon lira yapacakmış.”

“BİZİ CEMİL KAZANCI YANILTTI”

“Servet Yardımcı’nın özel sorunları olabilir. Çekileceğine ihtimal veriyordum ama bizi Cemil Kazancı yanılttı.”

“KAÇMA BAŞKAN”

Öte yandan, Ecmel Faik Sarıalioğlu, kürsüde konuşma yapmaya başladığı sırada Mehmet Büyükekşi’nin oturduğu yerden kalkması üzerine “Kaçma başkanım dinle ya, niye dinlemiyorsun?” dedi.

Büyükekşi ise, “Lavaboya gidiyorum” yanıtı verince, Sarıalioğlu “Şimdi mi aklına geldi ya” karşılığını verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.