enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Dursun Özbek’ten transfer açıklaması! “Kerem için bir çift söz söylemek istiyorum”

Dursun Özbek’ten transfer açıklaması! “Kerem için bir çift söz söylemek istiyorum”
REKLAM ALANI
09.08.2024 12:03
3
A+
A-

Galatasaray Başkanı’nın Açıklamaları

“Amaçları Galatasaray’ın Önünü Kesmek”

“Masadan Altından Çıkın, Saklanmayın”

“Ahlaksızlara Tolerans Yok”

“Sportif A.Ş. Başkanvekili Kim Olacak?”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Soyunma Odasındaki Konuşmaların, Transfer Tekliflerinin Sızması”

“Kerem ve Köhn’e Gelen Teklif”

“Kerem İçin Bir Çift Laf Söylemek İstiyorum”


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün sponsorluk anlaşması kapsamında düzenlenen basın toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Özbek, sosyal medyada Galatasaray hakkında yürütülen kirli kampanyayı eleştirdi. Bu kampanyanın amacının, son iki sezondur şampiyon olan Galatasaray’ın önünü kesmek olduğunu vurguladı.

Özbek, bu kampanyanın sadece kendisine değil, kulüp çalışanlarına, yöneticilerine ve oyuncularına da yöneltildiğini ifade etti. Bundan sonra bu ahlaksızlıklara tolerans gösterilmeyeceğini söyledi.

Galatasaray’ın önünü kesmek için oynanan oyunların farkında olduklarını belirten Özbek, “Hedefimize inanmaya devam edelim. Zor olacak ama başaracağız. İyi insanlar kötülüğe karşı her zaman kazanmıştır, yine de kazanacaktır. Galatasaray, seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarlarımızla kucaklaşacak.” dedi.

Özbek, Sportif A.Ş.’nin yönetim yapısında bazı değişiklikler yapılacağını açıkladı. SPK’dan izin alınmasını beklediklerini ve yeni yapının daha iyi hizmet vermesi için gerekli olduğunu belirtti.

Soyunma odasındaki konuşmaların ve transfer tekliflerinin sızmasıyla ilgili olarak da hukuki süreç başlatıldığını ifade etti. Tekliflerin değerlendirilmesinin söz konusu olabileceğini ancak Galatasaray’ın kadrosunun geçen sezon aynen devam edeceğini söyledi.

Galatasaray’ın hedeflerine bakıldığında, önünü kesmenin tek yolunun bu tür oyunlar olduğunu vurgulayan Özbek, “Galatasaray kökleri derinde olan bir çınardır. Bu kirli oyunlar Galatasaray’ın yükselişine etki edemez. Bunu deneye deneye bıkmadılar. Alışkanlıkları var.” dedi.

Son olarak Kerem Aktürkoğlu hakkında konuşan Özbek, “Kerem bizim milli oyuncumuz. 2 senelik şampiyonlukta başarılarını üst seviyede sergilemiş bir evladımız. Nabzın çok yüksek olduğu dönemde soyunma odasındaki ufak tefek şeyleri ortaya koymak Galatasaray’a zarar vermekten başka bir şey değil.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.