enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Doğan Doğan isimli şantajcıya organize suç örgütü kurmaktan dava

Edremit’te yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi’nin sahibi Doğan Doğan, sahte sosyal medya hesaplarıyla şantaj yapmaktan yargılanıyor. Hukuki işlem başlatıldı.
Doğan Doğan isimli şantajcıya organize suç örgütü kurmaktan dava
REKLAM ALANI
22.07.2024 15:17
4
A+
A-
Edremit’te yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olduğu iddia edilen Doğan Doğan, organize suç örgütü kurmaktan yargılanıyor. Doğan, Balıkesir ve İzmir’in çeşitli ilçelerinde sahte sosyal medya hesapları oluşturarak iş insanlarına iftira atmak, hayali suçlamalarla dezenformasyon yaymak ve şantaj yapmakla suçlanıyor. Para kazanma amacıyla hareket ettiği öne sürülen Doğan Doğan’a karşı dava açıldı. Siber Suçlarla Mücadele birimleri, bu sahte hesapların kapatılması ve hukuki işlemlerin başlatılması için gerekli adımları atmaya başladı.

Doğan Doğan isimli şantajcıya organize suç örgütü kurmaktan dava

Doğan Doğan isimli şantajcıya organize suç örgütü kurmaktan dava

Burhaniye Kanal Körfez Radyo Televizyon ve Yayıncılık Tic. San. A.Ş. adı altında faaliyet gösteren Doğan Doğan’a, Balıkesir ve İzmir’de sahte isimler ve künyesiz sosyal medya hesapları oluşturarak iş insanlarına şantaj ve tehdit yoluyla para talep ettiği iddiasıyla yönelik işlemler başlatıldı. Kendini sözde gazeteci olarak tanıtan Doğan Doğan hakkında yasal süreç başlatıldı ve gerekli güvenlik önlemleri alınıyor.

Doğan Doğan isimli şantajcıya organize suç örgütü kurmaktan

Aliağa Haber 3535, Sondakika Edremit ve Burası Ege gibi kimin yönettiği belirsiz sahte hesaplar aracılığıyla iş insanlarına şantaj yaptığı iddia edilen Doğan Doğan’ın, vergisiz para kazanmak için çeşitli yöntemler geliştirdiği öne sürülüyor. Para karşılığı birçok kişinin tetikçiliğini yaptığı belirtilen Doğan Doğan’a karşı yargının harekete geçmesi ve ilgili illerin Cumhuriyet Başsavcılarının bu konuya müdahale etmesi bekleniyor. Ayrıca, Doğan Doğan’ın daha önce para karşılığı sahte haber yaptırdığı bir sözde gazetecinin hala hapiste olduğu bildiriliyor. Son dönemde Balıkesir ve İzmir’deki iş insanlarına şantaj ve rüşvet talebiyle gündeme gelen Doğan Doğan hakkında dava açıldı. Edremit’te yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olduğu öne sürülen Doğan Doğan’ın, kolay yoldan para kazanmanın yollarını aradığı iddia ediliyor.

İddiaların Merkezinde: Sahte Sosyal Medya Hesapları

Aliağa Haber 3535, Sondakika Edremit ve Burası Ege gibi kimin yönettiği belli olmayan sahte sosyal medya hesapları aracılığıyla iş insanlarına şantaj yaptığı iddia edilen Doğan Doğan’ın, vergisiz para kazanmak için çeşitli yöntemler geliştirdiği öne sürülüyor. Para karşılığında birçok kişinin tetikçiliğini yaptığı belirtilen Doğan Doğan’a karşı yargının harekete geçmesi ve ilgili illerin Cumhuriyet Başsavcılarının bu konuya müdahale etmesi bekleniyor. Ayrıca, Doğan Doğan’ın daha önce para karşılığı sahte haber yaptırdığı bir sözde gazetecinin hala hapiste olduğu bildiriliyor.

Harekete Geçilen Sahte Hesaplar

Son dönemde Balıkesir ve İzmir’deki iş insanlarına şantaj ve rüşvet talebiyle gündeme gelen Doğan Doğan hakkında dava açıldı. Edremit’te yayın yapan Radyo Ses ve Ses Gazetesi’nin imtiyaz sahibi olduğu öne sürülen Doğan Doğan’ın, kolay yoldan para kazanmanın yollarını aradığı iddia ediliyor.

Vergisiz Kazancın Kılıfı: Şantaj ve Tehdit

Doğan Doğan, para karşılığı birçok kişinin tetikçiliğini yaptığı iddialarıyla dikkat çekiyor. İş insanlarına yönelik şantaj faaliyetlerinin, vergi dışı kazanç sağlamak amacıyla organize bir suç olarak değerlendirildiği belirtiliyor. Hukukçular ve ilgili illerin Cumhuriyet Başsavcıları, bu iddiaları dikkate alarak Doğan Doğan’a karşı gerekli yasal işlemleri başlatmak üzere harekete geçmiş durumda. Doğan Doğan’ın iş insanlarından rüşvet isteme ve şantaj yapma iddiaları geniş çapta gündeme gelmiş durumda.

Balıkesir ve İzmir’de büyük yankı uyandırdı

Sahte sosyal medya hesapları ve iftiralar yoluyla para talep ettiği öne sürülen Doğan Doğan hakkında açılan dava, Siber Suçlarla Mücadele ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda başlatıldı. İlgili yetkililerin bu iddiaları derinlemesine incelemesi ve hukuki süreci titizlikle yürütmesi bekleniyor. KAYNAK: NOKTA BURSA
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.