enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2340
EURO
37,2056
ALTIN
2.989,09
BIST
8.802,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Büyükşehir’e körfez çıkışı… Sorumluluk almaktan kaçınıyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Büyükşehir’e körfez çıkışı… Sorumluluk almaktan kaçınıyorlar!
24.09.2024 13:26
2
A+
A-

İzmir’de “Türkiye Buluşmaları”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir’de AK Parti ve MHP il başkanlıklarını ziyaret ederek, “Türkiye Buluşmaları” kapsamında esnaf, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İzmir ile İstişare

Yılmaz, “İzmir’in daima yanında olacağız.” diyerek, İzmir’in ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinlemek için orada olduklarını vurguladı. AK Parti ve MHP İzmir İl Başkanlıkları ile bir araya geleceklerini, ardından İzmir Ticaret Odası, STK’lar ve esnafı ziyaret edeceklerini belirtti.

İzmir’in Mavisi ve Yeşili

Yılmaz, İzmir’in modern ve sürdürülebilir bir şehir olmasını arzuladıklarını ifade ederek, “İzmir’in mavisine de yeşiline de haksızlık edilmemeli.” dedi.

İzmir Körfezi için Harekete Geçildi

İzmir Körfezi’nin kirliliği konusunda harekete geçtiklerini belirten Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un incelemelerde bulunduğunu ve bir Bilim Kurulu oluşturulduğunu söyledi. Körfezi temizlemek için kalıcı çözümler geliştirileceğini vurguladı.

Yerel Yönetimlere Çağrı

Yılmaz, İzmir Körfezi’nin temizlenmesinin işbirliği gerektirdiğini belirterek, yerel yönetimleri sorumluluk almaya davet etti. “İzmir Körfezi’ni eski doğal güzelliğine kavuşturmak için kararlılıkla çalışacağız.” dedi.

Çözüm Odaklı Destek Beklentisi

Yerel yönetimlerin çözüm odaklı destek vermesini beklediklerini belirten Yılmaz, “Halkımız hizmet bekliyor.” dedi. “İzmir’in geleceğini inşa etmek için tüm yerel yönetim birimlerinin katkı sunmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İzmirlilerle Buluşma

Yılmaz, gün boyu İzmirlilerle buluşmaya devam edeceklerini belirterek, “Elde ettiğimiz veriler gelecekte yapacağımız çalışmalara ışık tutacaktır.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.