enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Çekyalı Chory: Onları zehirlemek istedim

Çekyalı Chory: Onları zehirlemek istedim
REKLAM ALANI
27.06.2024 13:13 | Son Güncellenme: 27.06.2024 13:14
860
A+
A-

Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nda Son 16 Turuna Yükseldi

Türkiye Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2024) F Grubu’ndaki üçüncü ve son maçında Çek Cumhuriyeti’ni 2-1 mağlup ederek gruptan çıkmayı başardı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

Hamburg’daki Volkspark Stadı’nda oynanan maçta Türkiye’nin gollerini 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 90+4. dakikada Cenk Tosun kaydetti.

Taraftarların Provokasyonları Gerilimi Arttırdı

Maçın ardından sahada büyük bir gerilim yaşandı. Çek Cumhuriyeti’nin taraftarları, maçın son dakikalarında Türkiyeli oyunculara ıslıklar ve tezahüratlarla baskı yaptı. Bu da sahadaki gerginliğin artmasına neden oldu.

Chory’den Provokatif Açıklamalar

Çek Cumhuriyeti’nin eski milli oyuncusu ve Türkiye maçında sahaya giren kişi olan Chory, maçın ardından Çek basınına yaptığı açıklamada tartışmalı sözler sarf etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Chory, “Sahaya girmemin amacı Türkiyeli oyuncuları kışkırtmak ve onları oyundan uzaklaştırmaktı. Agresiflik katmak istedim” dedi.

Son 16 Turunda Büyük Beklenti

Türkiye Milli Futbol Takımı, son 16 turunda ilk sırayı alarak adını bir üst tura yazdırdı. Takım, bu başarıyla ülkesindeki futbolseverlere büyük bir sevinç yaşattı.

Türkiye’nin son 16 turundaki rakibi henüz belli olmadı ancak takımın bu başarıyı sürdürerek daha da ileriye gitmesi bekleniyor.

Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası Yolculuğu

Türkiye, EURO 2024’te F Grubu’nda yer aldı. Grupta Türkiye’nin yanı sıra Çek Cumhuriyeti, İngiltere ve Hırvatistan takımları vardı.

Türkiye, gruptaki ilk maçında İngiltere’ye 1-0 mağlup olsa da ikinci maçında Hırvatistan’ı 3-1 mağlup ederek gruptan çıkma şansını korudu.

Son maçta Çek Cumhuriyeti’ni mağlup eden Türkiye, gruptan ikinci sırada çıkarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası yolculuğu, takımın son 16 turündaki performansına bağlı olarak devam edecek. Takım, bu aşamada başarılı olması halinde çeyrek finallere yükselecek.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.