enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Çekya maçı öncesi Arda Güler krizi

Çekya maçı öncesi Arda Güler krizi
REKLAM ALANI
23.06.2024 18:54
2
A+
A-

Türkiye, EURO 2024 Hazırlıklarına Başladı

Türkiye Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Takım, hazırlıklarına Barsinghausen’deki kamp merkezinde başladı.

Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti. Portekiz karşılaşmasında ilk 11’de yer alan oyuncular salonda yenileme çalışmaları yaparken, diğer oyuncular sahaya çıktı.

Tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Kahveci, daha sonra bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü. Arda Güler ise takımdan ayrı çalıştı.

Dizindeki ağrı nedeniyle Portekiz karşılaşmasında forma giyemeyen kaleci Mert Günok, tedavisi nedeniyle antrenmanda yer almadı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Montella ve Arda Güler Arasında İlginç Anlar

Antrenman öncesinde, Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Arda Güler arasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Güler, antrenman yeleğini alarak çalışmalara katılmaya hazırlanırken, Montella yeleği elinden alarak Yusuf Yazıcı’ya verdi.

Ne yapacağını bilemeyen Güler, önce Selçuk Şahin’e yöneldi. Ancak bir açıklama alamayınca yardımcı antrenöre danıştı. Yardımcı antrenör, Güler’e takımdan ayrı çalışacağını bildirdi.

Yaşanan bu olay sonrası Arda Güler’in moralinin bozuk olduğu gözlemlendi.

Takım Haberi

Türkiye Milli Futbol Takımı, kendisine verilen programa göre çalışmalara devam ediyor. Takımın Çekya maçına kadar yoğun bir hazırlık süreci geçireceği belirtiliyor.

Antrenmanlarda, taktiksel çalışmaların yanı sıra fiziksel ve mental hazırlıkların da yer aldığı öğrenildi. Teknik direktör Montella, oyuncularından maçın önemini vurgulayarak tam konsantrasyonla çalışmasını istiyor.

Takımın, EURO 2024’te başarılı olmak için elinden geleni yapmaya kararlı olduğu ifade edildi. Oyuncular, Çekya karşısında galibiyet alarak turnuvadaki hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Oyuncu Durumu

İrfan Can Kahveci’nin tedavisinin iyi gittiği ve Çekya maçına kadar iyileşmesi bekleniyor. Arda Güler’in ise dizindeki ağrılarının devam ettiği ve maçta oynamasının belirsiz olduğu öğrenildi.

Mert Günok’un tedavisi ise devam ediyor ve Çekya maçına yetişmesi zor görünüyor. Ancak kaleci Uğurcan Çakır’ın maçta forma giymesi bekleniyor.

Montella’nın Açıklamaları

Takımın hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan teknik direktör Montella, oyuncularının çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. Montella, “Oyuncularım çok istekli ve odaklı çalışıyorlar. Çekya maçına hazır olmak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Montella, Arda Güler ile yaşadığı olaya da değindi. Montella, “Arda genç ve yetenekli bir oyuncu. Onunla ilgili bir planımız var. Çekya maçında takıma nasıl katkıda bulunabileceğini değerlendireceğiz” dedi.

Teknik direktör, Türkiye Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024’te başarılı olmak için gerekli potansiyele sahip olduğuna inandığını söyledi. Montella, “Takımın kalitesi ve karakteri var. Hedeflerimize ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.