enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bugün (22 Temmuz) hava nasıl olacak? Salı gününden sonra etkili olacak!

Bugün (22 Temmuz) hava nasıl olacak? Salı gününden sonra etkili olacak!
REKLAM ALANI
22.07.2024 07:40
2
A+
A-

Bugünün Hava Durumu Tahminleri

Meteoroloji raporuna göre ülkemizin kuzey ve doğu kısımlarında parçalı bulutlu, yer yer yoğun bulutlu hava bekleniyor. Trakya’nın batısı, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Van’ın doğusunda yerel sağanak yağışlar görülebilir. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık hava tahmin ediliyor.

İstanbul’da Salı Günü Hava Durumu

İstanbul’da Salı günü etkili olması beklenen sağanak yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarında bir düşüş beklenmiyor. Bugün ve yarın 35 derece olması beklenen sıcaklıkların Salı günü de 34-35 derece civarında seyretmesi tahmin ediliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bölgesel Hava Durumu Tahminleri:

Marmara: Az bulutlu, batısında zamanla parçalı bulutlu. Edirne ve Kırklareli çevrelerinde öğleden sonra yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinde yer yer parçalı bulutlu.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu. Artvin’in yüksek kesimlerinde öğleden sonra yerel sağanak yağışlar olabilir.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu. Kuzeydoğusunda yer yer yoğun bulutlu. Kars, Ardahan, Erzurum’un kuzeyi, Van’ın doğusunda yerel sağanak yağışlar görülebilir.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.