enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye yanıt

Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye yanıt
REKLAM ALANI
25.06.2024 11:23
909
A+
A-

MHP’nin Sinan Ateş Davasına Avukatlarla Katılma Kararı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da öldürülen Sinan Ateş davasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, davanın 1 Temmuz’da başlayacağını ve parti olarak davaya sadece avukatlarının katılacağını ifade etti. Herkesin delillerini ve bilgilerini mahkemeye sunmaya davet eden Bahçeli, “Herkes eteğindeki taşı döksün de şahit olalım. Kim ne biliyorsa, hangi belge, bilgi ve bulguya sahipse, mahkemeye sunsun da hepsinin ense tıraşını görelim.” dedi.

Ayşe Ateş Bahçeli’nin Açıklamalarına Tepki Gösterdi

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP liderinin açıklamalarına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ateş, “MHP, Sinan Ateş’in siyasi cinayet davasına neden katılıyor? Müşteki değiller, sanık da olmadıklarını defalarca söylediler.” ifadelerini kullandı. Ayşe Ateş, kamuoyunun da “O halde ne işiniz var Sincan’da?” sorusunu sorduğunu vurguladı.

Ateş, MHP’nin davanın aydınlatılmasına katkı sağlamak yerine “kendi amaçları doğrultusunda” hareket ettiğini öne sürdü. MHP’nin davaya katılımının “adalet arayışını baltalamaya yönelik” olduğunu iddia etti.

MHP’nin açıklamalarından sonra kamuoyunda çeşitli tepkiler yükseldi. Bazı çevreler MHP’nin davanın aydınlatılması için aktif rol alması gerektiğini savunurken, bazıları ise partinin davanın siyasallaştırılmasını amaçladığını ileri sürdü.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sinan Ateş davasının ilk duruşması 1 Temmuz’da Sincan 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Davanın takipçisi olan kamuoyu, ortaya çıkacak deliller ve ifadeleri yakından inceleyecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.