enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Ayşe Ateş: Savunmaları çöktü

Ayşe Ateş: Savunmaları çöktü
REKLAM ALANI
02.07.2024 10:48
2
A+
A-

Sinan Ateş Davası’nda Tutuklu Sanıkların Savunmaları Çöküyor

30 Aralık 2022’de acımasızca katledilen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, dün Tolgahan Demirbaş ve Doğukan Çep’in savunmalarının ilk duruşmada yerle bir olduğunu açıkladı.

"Pankart Asacaktık" Savunmasının Çöküşü

Tolgahan Demirbaş, Mersin’de bir saldırıya ilişkin pankart asmak için Sinan Ateş’in evinin konum bilgilerini talep ettiğini öne sürmüştü. Ancak Demirbaş, saldırının gerçekleştiği tarihten önce bu bilgileri istediğini kabul etmek zorunda kaldı. Ayrıca, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ve avukatının plakalarını da sistemden aradığını itiraf etti. Savunmasının tutarsızlığı ve çelişkileri, Demirbaş’ın masum olmadığını açıkça ortaya koyuyor.

"Kişisel Husumetin Çöküşü"

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Doğukan Çep ise Sinan Ateş’e bir hukuk davasında yardım etmediği için onu ayaklarından vurmaya karar verdiğini iddia etti. Ancak Çep, Yargıtay tarafından onanmış davasında Ateş’in kendisine nasıl yardımcı olabileceğini açıklayamadı. Ayrıca, Ateş’in ölümünün Çep’in kişisel çıkarlarına hizmet ettiğine dair hiçbir kanıt bulunmuyor.

Ayşe Ateş, yaptığı açıklamada bu çarpık ve temelsiz savunmaların kurbanların yakınlarına verdiği acıyı derinleştirdiğini vurguladı. Bu davada adaletin tecelli etmesi ve gerçek suçluların cezalandırılması için her türlü çabayı göstermeye kararlı olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.