enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2959
EURO
37,2037
ALTIN
2.990,29
BIST
8.980,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Apple’ın M4’lü Mac’leri tanıtmasına az süre kaldı

Apple’ın M4’lü Mac’leri tanıtmasına az süre kaldı
18.10.2024 10:22
2
A+
A-

Mac Mini’nin ön tarafında bağlantı portları olacağı söyleniyor. Kaynaklar, tüm bağlantı yuvalarının arkada yer almayacağını ve cihazın boyutunun küçüldüğünü belirtti.

Bloomberg’den Mark Gurman, M4 işlemcili Mac Mini’nin yenilenen bir tasarımla piyasaya sürüleceğini ve mevcut modelden daha küçük olacağını ifade etti. Cihazın M4 ve M4 Pro yonga seçenekleriyle sunulması bekleniyor. Bu tasarım değişikliği, 2010 yılındaki Steve Jobs döneminden bu yana Mac Mini’de yapılacak ilk yenileme olacak.

M4 işlemcili Mac Mini, Apple’ın bu işlemciyle tanıtacağı cihazlardan yalnızca biri. Şirket ayrıca M4 yonga setli MacBook Pro ve iMac modellerini de tanıtacak. 14 inçlik giriş seviyesi MacBook Pro’da standart M4 işlemci yer alırken, üst düzey 14 ve 16 inçlik MacBook Pro’larda M4 Pro ve M4 Max işlemciler bulunacak. Yeni Mac’lerin ve iPad Mini 7’nin 28 Ekim’de tanıtılması bekleniyor. Gurman, satışların 1 Kasım’da başlayacağını belirtti.

Çin medyasında yer alan haberlere göre Apple, yeni Mac Studio’nun tasarımında önemli değişiklikler yapmayı düşünüyor. Cihazın kasasının biraz daha küçültülebileceği ifade ediliyor. M4 işlemcili Mac Studio ve Mac Pro’nun piyasaya sürülmesine daha uzun süre var. Mac Studio’nun gelecek yılın Haziran ayında, Mac Pro’nun ise 2025’in sonlarında tanıtılması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.