enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

AÖF yaz okulu kayıtları son günü! AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır?

AÖF yaz okulu kayıtları son günü! AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır?
REKLAM ALANI
05.07.2024 09:06
1
A+
A-

Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri için Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri için Yaz Okulu kayıtları başladı. Anadolu Üniversitesi, merak edilen kayıt tarihlerini açıkladı.

Yaz Okulu Kayıtları Ne Zaman Bitiyor?

Yaz okulu başvurusu 1 Temmuz – 5 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılabiliyor. Kayıt için son gün olan 5 Temmuz 2024’e kadar ödemelerin gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman?

Açıköğretim akademik takvimine göre Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı, 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak.

Yaz Okulu Kayıtları Nasıl Yapılır?

Yaz okulu kayıtları iki aşamadan oluşuyor: Ders seçimi ve kayıt bedeli ödemesi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ders Seçimi

Öğrenciler, aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu, Ders Seçim (Ekle/Sil) bağlantısından en fazla beş ders seçebiliyorlar. Ders seçimi yapılmadan banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve kayıt işlemi tamamlanamayacak.

Kayıt Bedeli Ödemesi

Ders seçimi yaptıktan sonra öğrenciler, kayıt bedelini Ziraat Bankası aracılığıyla ödeyebiliyorlar. Ödemeler, 1 Temmuz – 5 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılabilir. Son ödeme tarihi olan 5 Temmuz 2024’e kadar saat 22:30’a kadar ödeme işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Yaz okulu kayıt işlemleriyle ilgili detaylı bilgiye Anadolu Üniversitesi’nin resmi web sitesinden ulaşılabilir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.