enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Ambanilerin bitmeyen düğün eğlencesi halkı bıktırdı

Ambanilerin bitmeyen düğün eğlencesi halkı bıktırdı
REKLAM ALANI
10.07.2024 09:17
1
A+
A-

Hindistan’ın En Zengin Ailesinin Gökkuşağı Düğünleri Mumbai’yi Sardı

Hindistan’ın servet imparatoru Mukesh Ambani’nin oğlu Anant Ambani ve nişanlısı Radhika Merchant’ın düğün kutlamaları Mumbai’nin kalbini ve ritmini ele geçirdi. Aylardır süren görkemli düğün öncesi törenler, küresel jet sosyetesini bir araya getirdi ve şimdi Mumbai’de dört gün sürecek muhteşem kutlamalar şehre damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Zamana Yayılan Bir Kutlama

29 yaşındaki Anant ve Radhika’nın uzun süredir devam eden aşk hikayeleri, dünyanın dört bir yanında kutlandı. Münih’ten Granada’ya, kutlamalar Mumbai’nin ihtişamlı kutlamalarının önünü açtı. Hindistan’ın önde gelen iş insanlarından siyasetçilere ve uluslararası ünlülere kadar herkesin katıldığı bu etkinlikler, ailelerinin geniş kapsamlı ağının bir kanıtı.

Mumbai’ye Baskın

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Mumbai’deki kutlamalar, şehrin ana arterlerini kapatarak trafiğin felç olmasına neden olacak. Hindistan polisi, VIP konukların, iş liderlerinin ve siyasi figürlerin akın etmesi nedeniyle kent genelinde sıkı güvenlik önlemleri aldığını duyurdu. Jio World Convention Centre’daki etkinlik, dışarıdan araç girişini belli saatlerde yasaklayacak.

Sevgiyi Yağmur Altında Kutlamak

Muson yağmurlarının Mumbai’yi esir aldığı bu dönemde kutlamalar için alınan önlemler, zaten sorunlu olan trafiği daha da kötüleştirdi. Bazı yerleşimlerde, kutlamalara hazırlıklar trafik sıkışıklığını yoğunlaştırdı. Mumbaililer, şehir yaşamları üzerindeki kesintiden rahatsız olmalarına rağmen, çiftin mutluluğunu gölgelememeye kararlı.

Ünlüler Geçidi

Çiftin mart ayındaki üç günlük kutlamasında sahne alan Rihanna, Bill Gates ve Mark Zuckerberg gibi isimler yer aldı. Geçen hafta da Justin Bieber, düğün öncesi etkinlikte sahne aldı. Mayıs ayında Ambani ailesi, Bollywood yıldızları ve diğer ünlü konuklarla Avrupa’da lüks bir yat turu düzenledi.

Geleneksel Bir Düğün

Cuma günü Mumbai’de düzenlenecek düğün töreni, Hindu geleneklerine göre yapılacak. Çift, kutsal ateş etrafında yemin ederek sonsuz birlikteliklerine söz verecek. Kutlamalar, Mumbai’nin kalbinde yer alacak ve şehrin eşsiz enerjisiyle bütünleşecek.

Bir Toplum Olayı

Anant ve Radhika’nın düğünü, yalnızca bir özel etkinlikten daha fazlası. Mumbai’yi hayatın her kesiminden insanı bir araya getiren bir topluluk olayına dönüştü. Şehir, bu tarihi anı kutlamak için kenetlenirken, Hindistan’ın en zengin ailesinin zenginliğinin ve gücünün simgesi olarak kalacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.