enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Almanya-Danimarka maçına yağmur arası

Almanya-Danimarka maçına yağmur arası
REKLAM ALANI
29.06.2024 23:06
2
A+
A-

UEFA EURO 2024: Almanya-Danimarka Maçında Şiddetli Yağış Oyunu Durdurdu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) Son 16 Turu heyecanı, Almanya ve Danimarka arasındaki maçın şiddetli yağış nedeniyle kısa bir süreliğine yarıda kalmasıyla gölgelendi. Ev sahibi Almanya’nın Signal Iduna Park’ta konuk ettiği Danimarka, 35. dakikada oynanan karşılaşma sırasında bir anda gök gürültülü ve aşırı yağışla karşı karşıya kaldı.

Hakem Michael Oliver, yıldırım riski nedeniyle maçı geçici olarak durdurdu. Yoğun yağmur kısa süre sonra yoğun bir dolu yağışına dönüşerek oyunu tamamen sekteye uğrattı. Michael Oliver, yağışın şiddetini göz önünde bulundurarak futbolcuları soyunma odasına yönlendirdi.

UEFA ve iki ülkenin yetkilileri, yağışın şiddetinin azalmasını beklerken bir toplantı düzenlediler. Oliver, yağışın dinmesi üzerine oyunun kaldığı yerden devam edilmesine karar verdi. Yaklaşık yarım saat süren bir aranın ardından karşılaşma yeniden başladı.

Yağışın maçın gidişatını ne ölçüde etkileyeceği merak konusu. Hem Almanya hem de Danimarka, şampiyonanın favorileri arasında gösteriliyor ve bu maç, her iki takım için de turnuvadaki şanslarını artırmak için önemli bir galibiyet olacaktı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Maçın ikinci yarısında yağışın tekrar başlaması halinde, Oliver’ın yeniden bir karar vermek zorunda kalması muhtemel. UEFA, oyuncu ve seyirci güvenliğini ön planda tutarak, şiddetli hava koşullarında maçların oynanmasını engelleyen bir dizi kurala sahip.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.