enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Ali Koç ifadeye çağrıldı

Ali Koç ifadeye çağrıldı
REKLAM ALANI
05.07.2024 10:30
1
A+
A-

Fenerbahçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Darp Olayı İle İlgili İfadeye Çağrıldı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan şok edici olaylar, hukuki sürecin başlamasına yol açtı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu olaylarla ilgili soruşturma başlattı ve beş kişi hakkında soruşturma yürütülüyor.

Soruşturma kapsamında, Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç ve eski yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, ifade vermek üzere savcılığa çağrıldı. Ayrıca, Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal da daha önce ifadeleri alınmak üzere savcılığa davet edilmişti.

Soruşturmanın odağındaki olay, derbiden sonra stadyum müdürü Ali Çelikkıran’a yönelik iddia edilen saldırı. Çelikkıran’ın darp edildiği iddiası, geniş yankı uyandırdı ve Türk futbolunda şiddete karşı sert tepkilerin yükselmesine neden oldu.

Ali Koç ve Selahattin Baki’nin ifadeleri, olayların aydınlatılması ve sorumluların tespit edilmesi açısından büyük önem taşıyor. Savcılık, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ve olayla ilgili tüm şüphelilerin ifadelerinin alınacağını bildirdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Fenerbahçe Kulübü, olayların ardından bir açıklama yayınlayarak şiddeti kınadığını ve sorumluların cezalandırılması için her türlü desteği vereceğini duyurdu. Kulüp ayrıca, olaylarla ilgili bağımsız bir araştırma başlattığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylar, Türk futbolunda derin bir üzüntü yarattı. Hukuki sürecin titizlikle yürütülmesi ve sorumluların cezalandırılması, Türk futbolunun geleceği için büyük önem taşıyor.

Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı ve eski yönetim kurulu üyesinin ifadeye çağrılması, olayın ciddiyetini yansıtıyor. Savcılığın soruşturmasının sonucunda, olaylarla ilgili daha fazla ayrıntının ortaya çıkması ve Türk futbolunda şiddetin kökünü kazımak için gerekli adımların atılması bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.