enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Alaçatı cinayetinin detaylarına SABAH ulaştı

Alaçatı cinayetinin detaylarına SABAH ulaştı
REKLAM ALANI
20.08.2024 18:16
4
A+
A-

Olay Özeti

İzmir Alaçatı’daki bir eğlence mekanında 13 Ağustos 2023’te meydana gelen olayda Ümit Günay ve mekanın güvenlik görevlileri arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Samet Öztaşkın hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Olayla ilgili olarak Ümit Günay da dahil olmak üzere 11 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8’i tutuklandı.

Soruşturma ve Duruşma

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve 11 sanık İzmir 21. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başladı. Üç sanık, delil durumunun mevcut olması ve delilleri karartma riskinin bulunmaması nedeniyle tahliye edildi. Ancak savcılık, bu tahliye kararına itiraz etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kanıtlar

Dosyaya giren raporda Ümit Günay’ın ellerinde, yüzünde ve kıyafetlerinde atış artığına rastlanılmadığı belirtildi. Olay yerinden alınan tabancalarda da Günay’a ait parmak izi veya avuç içi izi bulunmadı. Raporda ayrıca olay yerindeki boş kovanların 4 farklı silahtan ateşlendiği tespit edildi.

Ümit Günay’ın Rolü

Olayda Ümit Günay’ın üzerinde tabanca bulunmadığı ve ateş etmediği belirtiliyor. Çeşme İlçe Jandarma Komutanlığı’nın fezlekesine göre ise olayda Hüsnü Kerem Şen, Osmancan Demirtaş, Emrah Zencirci ve Samet Öztaşkın tabanca kullandılar.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.