enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

‘Aktifimizi 47,2 milyar liraya, sermayemizi 23,2 milyar liraya yükselttik’

‘Aktifimizi 47,2 milyar liraya, sermayemizi 23,2 milyar liraya yükselttik’
REKLAM ALANI
02.08.2024 09:50
2
A+
A-

Faizlerin Düşmesiyle Yatırımları Arttıracağız

Enflasyonun gayrimenkul değerlerini artırdığını belirten Erden Timur, “Pandeminin ardından, şirkete sermaye ve varlıklarını artırmak için önemli miktarda likidite sağladık. Faizler düştüğünde, bu kaynakları yatırımlara dönüştürmeyi bekliyoruz. İki ana alana odaklanacağız:

Birinci Alan: Yurt içinde, bireylerin kurumsal yatırım yapmasını ve proje gayrimenkul yatırım fonlarına katılmasını sağlayacak, yatırımları özgürleştiren bir bakış açısıyla hareket edeceğiz. Konut yatırımlarındaki en büyük kaynak, bireysel yatırımcılardır. Yatırım imkanlarını paylaşmak, birçok gayrimenkul projesinde ve yatırımında ön açabilir.

İkinci Alan: Yurt dışı yatırımlarımızı artıracağız. Türkiye’deki gayrimenkul sektöründe rekabetin üst düzeyde olması, ülkemizi yurt dışı rekabetin üzerinde işler yapan bir sektör haline getirmiştir. Bu rekabeti yurt dışına taşırsak, ülkemize önemli kaynaklar sağlayabilir.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Hazır Projeler ve Beklentiler:

“İstanbul, İzmir ve Bodrum’da altı hazır projemiz var. Bu projeler için faizlerin düşmesini ve ortamın uygun hale gelmesini bekliyoruz. Faizlerin düştüğü ve talep birikmesinin olduğu bir dönemde, satışların artacağını ve bekleyen taleplerin karşılanacağını öngörüyoruz.”

Yurt Dışı Yatırımlar Hızlanıyor:

“Hamburg’da, kira getirisi sağlayan tapulu yatırımlar için bir proje hazırlığı yaptık. Ayrıca Almanya’da iki otel binasının inşaatı devam ediyor. Birini Marriott işletilecek. Amerika Birleşik Devletleri’nin Brooklyn bölgesinde, tamamladığımız bir projemizin yakınında ikinci bir proje üzerinde çalışıyoruz. Miami’de kiralık konut ve öğrenci yurdu projeleri üzerinde çalışmalarımız var. Dubai’de yap-sat projelerimiz var. Önceden ertelediğimiz projelerimize şimdi hız veriyoruz. Suudi Arabistan’daki gelişmeleri takip ediyoruz ve doğru yerel ortaklarla ilerleyebiliriz.”

Arsa Projeleri:

“Nef Arsa olarak, Türkiye genelinde 32 ofisimizi açtık. İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Antalya, Sakarya, Bursa, Gaziantep, Diyarbakır, Konya ve Kayseri’de bayilerimiz bulunuyor. Arsa projelerimizle sektörde ilkleri gerçekleştiriyoruz. Tüketicilerin alım gücünü desteklemek için %0,99 faiz fırsatı ve 48 aya varan vade seçenekleri sunuyoruz. Satışına sunduğumuz arsalardan yedisinin tapularını teslim etmeye başladık.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.