enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

AKOM’DAN SON DAKİKA UYARI: Bugün (26 Temmuz) hava nasıl olacak?

AKOM’DAN SON DAKİKA UYARI: Bugün (26 Temmuz) hava nasıl olacak?
REKLAM ALANI
26.07.2024 07:47
1
A+
A-

Bugün hava nasıl olacak?

Marmara Bölgesi’nde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Özellikle İstanbul, Kocaeli ve Sakarya’da kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Ege Bölgesi’nde de Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli’nin doğusu için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Akdeniz Bölgesi’nde Adana ve Mersin’in kuzeyi ile Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinde de yerel kuvvetli sağanak yağışlar tahmin ediliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İç Anadolu Bölgesi’nde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi beklenirken, Batı Karadeniz Bölgesi’nde kıyılarda çok kuvvetli ve şiddetli yağışlar öngörülüyor.

İstanbul’da da bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması tahmin ediliyor. Yağışların Cumartesi akşamına kadar aralıklı olarak devam etmesi bekleniyor.

Cuma günü için sarı ve turuncu alarm verildi. Sarı alarm Adana, Ankara, Bolu, Çankırı, Mersin, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Kırıkkale, Karabük; turuncu alarm ise Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Düzce için verildi.

İşte bölge bölge hava tahmini:

MARMARA

Bölgede parçalı bulutlu hava bekleniyor. Yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve batıda kuzeyli yönlerden kuvvetli esmesi öngörülüyor.

EGE

Parçalı bulutlu hava bekleniyor. Bölgenin iç kesimleri için yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yağışların bu akşam Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli’nin doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kıyılarda kuzeyli yönlerden kuvvetli esmesi öngörülüyor.

AKDENİZ

Bölgede parçalı bulutlu hava bekleniyor. Bölge genelinde (Antalya kıyıları hariç) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor. Yağışların Adana ve Mersin’in kuzeyi ile Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu hava bekleniyor. Bölge geneli için yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yağışların bölgenin batısında kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı bulutlu hava bekleniyor. Bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu hava bekleniyor. Sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde (Ordu ve Giresun hariç) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu hava bekleniyor. Kuzeyin öğle saatlerinden sonra Ardahan, Kars, Iğdır ve Erzincan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Açık hava bekleniyor. Batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu olması muhtemel.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.