enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Aboubakar Kasımpaşa forması giydi, tepki yağdı

Aboubakar Kasımpaşa forması giydi, tepki yağdı
REKLAM ALANI
04.07.2024 08:53
0
A+
A-

Vincent Aboubakar’ın Tatil Fotoğrafı Taraftarlarda Rahatsızlık Yarattı

Beşiktaş’ın 34 yaşındaki Kamerunlu futbolcusu Vincent Aboubakar, tatilini sürdürdüğü Yeşil Burun Adaları’ndan bir fotoğraf paylaştı. Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri olan Vincent Aboubakar, yeni sezon öncesi taraftarın gözünden de düştü.

Siyah-beyazlılarda kadro dışı kaldıktan sonra performansı iyice düşen Aboubakar’ın, Kasımpaşa forması giydiği bir fotoğraf sosyal medyaya düştü. Bu fotoğraf, Beşiktaş camiasında büyük rahatsızlık yarattı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, sözleşmesi devam eden profesyonel bir futbolcunun aynı ligde yer alan başka bir takımın formasını giymesine tepki gösterdi. Yeni sezon öncesi çalışmalarını başka bir takımın formasıyla yapmasının Beşiktaş’a karşı bir tavır olduğu düşünüldü.

Taraftarlar, Aboubakar’ın bu davranışına isyan ederek tepkilerini dile getirdiler. Futbolcunun profesyonellik dışı davrandığı ve kulübe saygısızlık ettiği vurgulandı. Beşiktaş yönetimi ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Aboubakar’ın bu davranışının, kulüp ile arasındaki gerginliği daha da artırması bekleniyor. Taraftarlar, futbolcunun geleceği konusunda endişelerini dile getirirken, yönetimin bu konudaki tavrını merakla bekliyor.

Vincent Aboubakar’ın Kasımpaşa formasıyla poz vermesi, Beşiktaş’ta büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar, profesyonellik dışı davranışları nedeniyle futbolcuya tepki gösterdi. Yönetimin bu konudaki tutumu ise merakla bekleniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.