enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

ABD Başkanı Biden’dan Ayşenur’un katillerini aklama çabası: Kazayla vurulmuş

ABD Başkanı Biden’dan Ayşenur’un katillerini aklama çabası: Kazayla vurulmuş
REKLAM ALANI
11.09.2024 01:31
3
A+
A-

Ayşenur Eygi’nin Ölümüyle İlgili Biden ve Blinken’in Açıklamaları

ABD Başkanı Biden, İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Eygi’yle ilgili bir soruya yanıt verdi. Biden, “Öyle gözüküyor ki bu bir kazaydı, (kurşun) yerden sekerek kaza ile onu vurmuş” dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken ise Eygi’nin öldürülmesinin “hem sebepsiz hem de haksız” olduğunu belirterek, “Hiç kimse protestoya katıldığı için vurulmamalı ve öldürülmemeli” ifadelerini kullandı.

İsrail ordusu, Eygi’nin “kasıt olmadan öldürülmüş olabileceği”, İsrail askerinin “bu sırada başka bir göstericiyi hedef almak istediğini” iddia etti. Askeri Polisi tarafından yürütülen soruşturmanın sonuçları Askeri Savcılığa sunulacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Eygi, 6 Eylül’de işgal altındaki Batı Şeria’daki bir gösteride İsrail keskin nişancısı tarafından vurularak öldürülmüştü.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.