enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Delik çekmeceyle 1.4 milyonluk saat vurgunu.. Polis o şüphelileri yakaladı

Delik çekmeceyle 1.4 milyonluk saat vurgunu.. Polis o şüphelileri yakaladı
REKLAM ALANI
09.08.2024 12:02
1
A+
A-

Bakırköy’deki 14 Milyonluk Saat Vurgunu: Sahte Saatle Dolandırıcılık

Bir kişi, Bakırköy’de 30 Temmuz günü, saatini internet üzerinden 1,4 milyon liraya satışa çıkardı. Bir alıcı kılığına giren kişi, saate talip olduğunu söyleyerek saatin sahibini kiraladıkları bir ofise davet etti.

Saat sahibi ofise vardığında, sözde alıcılar ile konuşmaya başladı. Bir süre sonra, alıcı kişi saatin sahibini parayı bankadan çekinceye kadar saati çekmecede saklamayı teklif etti. Saat sahibi de saati çekmeceye yerleştirdi.

Bir süre sonra, alıcı kişi çekmeceden saati çıkararak, “Bankada sorun çıktı, satışı iptal edelim” diyerek saati geri verdi. Saat sahibi eve gidince, saatinin sahte olduğunu fark etti ve dolandırıldığını bildirdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Polis, şüphelileri gözaltına aldı. Yapılan incelemede, çekmecenin arkasının delik olduğu ve yan odadan saatin sahtesi ile değiştirildiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan B.Y., C.C., M.H. ve Z.B. adliyeye sevk edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.