enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

93. İzmir Enternasyonal Fuarı için geri sayım başladı

93. İzmir Enternasyonal Fuarı için geri sayım başladı
REKLAM ALANI
06.08.2024 11:13
4
A+
A-

İzmir Enternasyonal Fuarı’na Geri Sayım Başladı

Teknoloji Zirvesi

Türkiye’de fuarcılık tarihinin kilometre taşı olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl 93. kez kapılarını açacak. 30 Ağustos-9 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarın teması “teknoloji” olacak. Yapay zeka, yenilenebilir enerji, robotik sistemler ve oyun teknolojileri gibi alanlarda inovatif ürün ve çözümler sergilenecek. Fuar, ayrıca girişimciler ve yenilikçiler için bir platform sağlayacak.

Kültürel Şölen

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İEF, teknolojinin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Konserler, tiyatro gösterileri, film gösterimleri ve sergiler, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

Onur Konuğu İstanbul

Fuarın onur konuğu kenti bu yıl İstanbul olacak. İstanbul, kültürel mirası, lezzetleri ve teknolojik girişimleriyle ziyaretçilere zengin bir deneyim sunacak.

Mobil Uygulama Kolaylığı

İEF’ye ilişkin tüm bilgilere, Apple Store ve Google Play’den indirilebilen mobil uygulama aracılığıyla erişilebilecek. Uygulama hem Türkçe hem de İngilizce olarak hizmet verecek.

İnovasyonun Mirası

İzmir Enternasyonal Fuarı, ülkemizin teknolojik gelişmelerinin tanıtıldığı önemli bir platform oldu. 1936’da Kültürpark’ın kurulmasıyla başlayan serüven, Türkiye’nin ilk renkli televizyon yayını, aydan getirilen taş ve kot pantolonun ilk kez sergilendiği yer olma gibi birçok ilki barındırıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.