enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Uyanmamız için fırsat

Uyanmamız için fırsat
REKLAM ALANI
04.08.2024 07:20
3
A+
A-

Okan Buruk Mağlubiyetten Sonra Sorumluluğu Üzerine Aldı

Galatasaray’ı son iki sezonda Süper Lig şampiyonluğuna taşıyan teknik direktör Okan Buruk, Beşiktaş karşısında alınan ağır yenilgi sonrası sorumluluğu üzerine aldı.

Buruk, “Böyle bir yenilgi beklemiyorduk. Rakibimizi tebrik ediyorum, hak ettikleri bir galibiyet oldu. İlk dakikada bariz bir hatayla geriye düştük. Pozisyonlar ürettik, oyunun içindeydik ama 2-0 sonrası psikolojik olarak da düşüş oldu. Giren çıkan arattı mı aratmadı mı söylemiyorum ama günümüzde değildik. Birinci sorumlu benim.” dedi.

Zaha Yanlış Anlattı

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Buruk ayrıca, “Mağlubiyeti önce kendi üzerime almak istiyorum. On kişi kalınca Zaha’yı yanıma çağırdım, yeni dizilişi söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi oyunculara. Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti. Sezon başı böyle bir galibiyet ders olarak önemli. Geçen senenin şampiyonu olarak daha iyisini yapabilirdik. Bu bize ders oldu. Haftaya lig başlıyor. Uyanmak için bir fırsat oldu. Hepimizin kendimizi gözden geçirmesi gerekiyor. Çok yükseklere çıkınca oranın havasından etkilenebiliyorsunuz. Bir sürü bahane var ama böyle bir ağır yenilgi için bahane üretemem. Güçlü karakteriz, lig maçında ayağa kalkacağımızdan şüphem yok. Taraftarımız rahat olsun, görmeye alıştıkları Galatasaray’ı ortaya koyacağız. Hedefimiz 5. yıldız ve 25. şampiyonluk. Bunun için de elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İcardi Madalyayı Almadı

Beşiktaş maçında kötü bir performans sergileyen İcardi, madalya törenine de katılmadı. Arjantinli’nin madalyası teslim edilmek üzere kulüp yetkililerine verildi.

Yokları Oynadı

Geçen sezonu Süper Lig’de 25 golle kral olarak tamamlayan İcardi, Beşiktaş karşısında yokları oynadı. Wanda Nara ile özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle sıkıntılı olan Arjantinli futbolcu, 90 dakikayı 1 isabetsiz şut, 9 pas ve yüzde 66 pas isabetiyle tamamladı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.