enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Okan Buruk’tan flaş açıklama! “Utanmamış gerekiyor”

Okan Buruk’tan flaş açıklama! “Utanmamış gerekiyor”
REKLAM ALANI
04.08.2024 00:24
0
A+
A-

Galatasaray’ın Süper Kupa’daki Tarihi Mağlubiyetine Okan Buruk’tan Açıklamalar

Galatasaray, Süper Kupa maçında Beşiktaş karşısında 5-0’lık bir hezimet yaşadı. Maç sonrası Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş’ın haklı bir galibiyet aldığını söylerken, şu ifadeleri kullandı:

“Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk ama kazanmak için çıktık. Kazananı tebrik etmek bize yakışır. Örnek olduğumuzu düşünüyorum.”

“Birinci Sorumlu Benim”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Buruk, maçtaki hatalarının sorumluluğunu üstlendi: “Birinci sorumlu benim. Çok hatalar yaptık. Maç boyunca oyunun içindeydik ama 2-0’dan sonra düşüş başladı. Bu bahane değil ama burada her şey kötüydü.”

“Güçlü Bir Takımız, Ayağa Kalkarız”

Buruk, takımının güçlü olduğuna inandığını ve bu mağlubiyetin onları ayağa kaldıracağını belirtti: “Haftaya lig başlıyor, uyanmak için de fırsat oldu. Kendimizi de gözden geçirmek gerekiyor. Bazen yükseklerde havanın tadını çıkarmaya başlıyorsunuz. Daha iyisini yapmalıyız. Fiziksel olarak da hazır değiliz. Güçlü bir takımız, ayağa kalkarız. Şampiyonluk yolunda en büyük aday biziz.”

“Üretme Anlamında Zorluk Çekiyoruz”

Buruk, kanat oyuncularının performansından da memnun kalmadığını ifade etti: “Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun bire bire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı.”

“Hepimizin Utanması Gerekiyor”

Buruk, mağlubiyetin herkesin utanması gereken bir durum olduğunu söyledi: “Hepimizin utanması gerekiyor bence. Sonra da başımızı kaldırıp bir sonraki maça hazırlanmalıyız. Bir sonraki maça bakacağız. İyi başlamadık. Ama ikinci yarıda Beşiktaş daha fazla oyunun içinde kaldı. En kısa zamanda kendi oyunumuzu bulmamız ve kazanarak başlamamız gerekiyor. Yine en büyük şampiyonluk adayı biziz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.