enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Vincenzo Montella: Kim gelirse gelsin fark etmez!

Vincenzo Montella: Kim gelirse gelsin fark etmez!
REKLAM ALANI
27.06.2024 00:54 | Son Güncellenme: 27.06.2024 00:55
1
A+
A-

Milli Takım, Çekya’yı Yendi ve Son 16’ya Yükseldi

Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 F Grubu’nun son maçında Türkiye Milli Takımı, Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un golleriyle Çekya’yı 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

“Ay-Yıldızlılar”, 6 puanla grubunu ikinci sırada tamamladı. Milliler, 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşılaşacaklar.

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, “Milletimiz için çok mutluyum. Gereksiz baskı yaratıldı takımın üstünde. Sonuna kadar mücadele etmeyen bir oyuncu bulamazsınız.” dedi.

Montella, Çekya’nın golünün verilmemesi gerektiğini belirterek, “Belki de turu geçen en genç takım biziz. Hem ailelerimiz hem bizi sevenler için çok mutluyuz. Avusturya’yı daha önce deneyimledik. En iyi şekilde maça hazırlanacağız. Bundan sonra farklı bir turnuva başlıyor.” ifadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Montella, Avusturya’yı istediklerini belirterek, “Herkesin rövanş ruhuna sahip olduğunu görmek güzel. Bu bende de var. Ancak kim gelirse gelsin fark etmez. Barış Alper Yılmaz çok iyi maç oynadı. Sonuna kadar mücadele etmeyen bir oyuncu bulamazsınız.” diye konuştu.

Türkiye Milli Takımı, son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın tarihi ve saati henüz belli olmadı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.