enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0778
EURO
38,0489
ALTIN
2.833,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Sultanlar son sürat

Sultanlar son sürat
REKLAM ALANI
02.08.2024 07:25
5
A+
A-

Türkiye, Olimpiyatlardaki İkinci Maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 Yendi

Türkiye’nin kadın voleybol takımı, ilk maçında Hollanda’ya karşı aldığı 3-2’lik zaferin ardından bugün Dominik Cumhuriyeti karşısında da 3-1’lik galibiyet elde etti.

Setlerin Özeti:

İlk sette rakibine 25-21 yenilen Türkiye, ikinci sete hızlı başladı ve skoru 15-8’e getirdi. Rakibinin farkı kapatmasına izin vermeden seti 25-18 kazandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Üçüncü sette Hande Baladın’ın da desteğiyle 25-22 galip gelen Türkiye, durumu 2-1 yaptı. Son sette daha da rahat oynayan milliler, seti 25-15 kazanarak sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Hedef Altın Madalya:

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, hedeflerinin altın madalya olduğunu belirtti. Yola daha yeni başladıklarını ve zor maçların kendilerini beklediğini hatırlatan Üstündağ, “Kürsüde altın, gümüş ve bronz var. Biz o kürsüyü hak ettikten sonra altın madalya neden olmasın? Bu ülke ve voleybol severler hak ediyor” dedi.

Oyuncuların Sözleri:

Dominik Cumhuriyeti karşısında kariyerinin ilk Olimpiyat maçına çıkan İlkin Aydın, heyecanını ve stresini dile getirdi. 24 yaşındaki sporcu, “Sahadaki heyecanım ve stresim çok yüksekti. Burada hiçbir maçı ortalama oynayarak kazanamazsınız, hepsinde iyi oynamanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaptan Eda Erdem ise ilk setteki hatalarına dikkat çekerek, ikinci setten sonra skor üretmeye başladıklarını belirtti. Deneyimli sporcu, “İkinci sette biraz daha agresif olmaya başladık ve ibre bizden yana döndü. 2’de 2 yaparak gidiyoruz ve keyif alarak oynadık. İtalya maçı çok zorlu olacak ama en iyi şekilde oynayacağımıza inanıyorum. Bizi sadece Türk taraftarlarımız değil, tüm dünyadan taraftarlar seviyor.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.