enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Eyüpspor’dan hücuma Chatzigiovanis hamlesi

Eyüpspor’dan hücuma Chatzigiovanis hamlesi
REKLAM ALANI
26.06.2024 19:50
321
A+
A-

Eyüpspor, Anastasios Chatzigiovanis’i Transfer Etti

Uzun zamandan beri arzuladığı sol kanadı nihayet bulan Eyüpspor, yeni sezon için önemli bir hamle yaptı. Geçtiğimiz sezonu MKE Ankaragücü’nde geçiren Yunan milli futbolcu Anastasios Chatzigiovanis, eflatun-sarılı renklere bağlandı.

Eyüpspor’un resmî duyurusu, Chatzigiovanis’in transferini şu sözler ile ifade etti:

“Eyüpspor olarak, MKE Ankaragücü’nden Yunanistan Milli Takımı’nın değerli oyuncusu Anastasios Chatzigiovanis ile sözleşme imzalayarak kadromuzu güçlendirdik. Anastasios Chatzigiovanis’e hoş geldin diyor, eflatun-sarılı formamızla birlikte nice zaferler yaşamasını temenni ediyoruz.”

Ülkesinin en önemli takımlarından Olympiakos’ta yetişen Chatzigiovanis, ilk kez 2014 yılında Hellas Verona formasıyla Serie A’da boy gösterdi. Ardından bir sezon Chievo Verona’da kiralık olarak görev yapan oyuncu, 2016 yılında tekrar Olympiakos’a döndü.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

2018’de Yunanistan Ligi’nin ezeli şampiyonu PAOK’a transfer olan Chatzigiovanis, burada geçirdiği dört sezonda üç lig şampiyonluğu yaşadı. 2022’de Türkiye’ye gelen oyuncu, MKE Ankaragücü formasıyla gösterdiği performans ile Türkiye futbolseverlerinin beğenisini kazandı.

Sol kanatta oynamasına rağmen her iki ayağını da etkili bir şekilde kullanabilen Chatzigiovanis, hücumda çok yönlülüğüyle tanınıyor. Hızlı driplingleri, yaratıcı pasları ve gol vuruşları ile rakip defans oyuncuları için büyük bir tehdit oluşturuyor.

Eyüpspor’un yeni yıldızı Chatzigiovanis, MKE Ankaragücü’nde geçirdiği bir sezonda 11 maçta görev aldı ve bir gol kaydetti. Yunanistan Milli Takımı ile de 10 maça çıkan oyuncu, ülkesinin son Avrupa Şampiyonası kadrosunda da yer almıştı.

Chatzigiovanis’in Eyüpspor’a transferi, kulübün Süper Lig’deki iddiasını güçlendirmek için attığı önemli bir adım olarak görülüyor. Yunan oyuncunun tecrübesi ve yetenekleri, eflatun-sarılı ekibin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.