enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Türkiye Çekya maçı saat kaçta, ne zaman?

Türkiye Çekya maçı saat kaçta, ne zaman?
REKLAM ALANI
26.06.2024 17:23
2
A+
A-

EURO 2024’te Türkiye’nin Kritik Mücadelesi: Çekya Maçı

EURO 2024’e katılacak olan Türkiye Milli Takımı, F Grubundaki üçüncü maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. İlk iki maçından üç puan toplayan Türkiye, Çekya’ya karşı berabere kalması veya galip gelmesi halinde doğrudan üst tura yükselecek.

Çekya – Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Hamburg’daki Volkspark Stadı’nda oynanacak olan Çekya – Türkiye maçı, 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 22:00’de başlayacak.

Muhtemel İlk 11’ler

Çekya: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Soucek, Provod, Doudera, Barak, Hlozek, Chytil

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Salih Özcan, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Barış Alper Yılmaz

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Türkiye’de Üç Eksik

Türkiye Milli Takımı’nda ayak bileğinden sakatlanan Orkun Kökçü ve dizinde ağrı olan Mert Günok’un Çekya maçında forma giymesi beklenmiyor. Takımla antrenmanlara başlayan İrfan Can Kahveci ise kadroda yer alacak. Sarı kart cezalısı Abdülkerim Bardakcı ise bu maçta forma giyemeyecek. Birer sarı kartı bulunan Hakan Çalhanoğlu, Samet Akaydin ve Zeki Çelik, Çekya maçında da sarı kart görmeleri halinde son 16 turunda cezalı duruma düşecekler.

Türkiye, Çekya karşısında üst tura yükselmek için sahaya çıkacak. Bu önemli karşılaşma, Milli Takım’ın geleceği açısından büyük önem taşıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.