enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0803
EURO
38,0413
ALTIN
2.835,81
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
27°C

Birçok ile sağanak yağış uyarısı! Bugün (24 Temmuz) hava nasıl olacak?

Birçok ile sağanak yağış uyarısı! Bugün (24 Temmuz) hava nasıl olacak?
REKLAM ALANI
24.07.2024 07:32
1
A+
A-

Sağanak Yağış Uyarıları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, bugün İstanbul, Isparta, Ankara, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Balıkesir, Erzurum ve Van’da sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Doğu Akdeniz’de yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması isteniyor.

Bölgesel Hava Tahminleri

Marmara:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bölge genelinde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Doğu kesimlerinde ve Balıkesir’in kuzeyinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Ege:

Bölgedeki hava durumu az bulutlu ve açık olarak tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer parçalı bulutlar görülebilir.

Akdeniz:

Bölgenin büyük çoğunluğunda parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Orta ve Doğu Akdeniz’in iç ve kıyı kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İç Anadolu:

Ankara, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ve Çankırı çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Diğer bölgelerde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak.

Batı Karadeniz:

Bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Her yerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Orta ve Doğu Karadeniz:

Kıyı kesimlerinde ve Artvin çevresinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak.

Doğu Anadolu:

Kuzeydoğu kesimlerde çok bulutlu hava beklenirken, diğer bölgelerde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Güneydoğu Anadolu:

Bölge genelinde az bulutlu ve açık hava hakim olacak. Batı kesimlerinde yer yer parçalı bulutlar görülebilir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.