enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Kooperatif mağdurları TBMM gündeminde

Kooperatif mağdurları TBMM gündeminde
REKLAM ALANI
24.07.2024 06:38
13
A+
A-

Kooperatif Mağdurları Meclis Gündeminde

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda, kooperatif mağdurlarının yaşadığı sorunlar gündeme getirildi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, özellikle Kayseri’de evlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan vatandaşların mağduriyetlerine dikkat çekti.

Arıkan, geçmişte yaşanan protesto eylemlerine değinerek, sorunun yalnızca Kayseri’de değil diğer şehirlere de yayıldığını vurguladı. Kanunsuz uygulamalar nedeniyle aidat, kira ve ara ödemelerle yükümlü kalan mağdurların evlerine haciz konulduğunu, hatta bazıları intihara kalkıştığını söyledi.

Krizin tüm vatandaşların mallarına, hatta canlarına mal olabileceğini belirten Arıkan, sorunun çözümü için sağlıklı bir yasa çıkarılması gerektiğini vurguladı. Bu çözümün adresi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gösteren Arıkan, iktidar partisini Anayasa Mahkemesi’nden dönen uygulamaları kaldırmaya ve mağduriyetleri gidermeye davet etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Arıkan, mağdur ailelerin sayısının 5 bine yaklaştığını ve sorunun hızla diğer şehirlere sıçradığını kaydederek, “Şu anda Sivas ve Kocaeli’nde de mağdur sayısı hızla artıyor” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.