enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Real Madrid tarihin en büyük gelirine ulaştı! 1 milyar Euro’yu aştı…

Real Madrid tarihin en büyük gelirine ulaştı! 1 milyar Euro’yu aştı…
REKLAM ALANI
23.07.2024 21:10
6
A+
A-

Real Madrid, 1 Milyar Euro Gelir Engeline Ulaştı

Real Madrid, en son İspanya ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile Avrupa futbol tarihinin bir diğer dönüm noktasına imza attı. Kulüp, bir sezonda 1 milyar Euro gelir elde eden ilk kulüp olarak rekor kırdı.

Geçtiğimiz yıl %27’lik bir artışla 1.073 milyon Euro’ya yükselen 2023/24 sezonu gelirleri, oyuncu transferlerini hariç tutuyor. Bu önemli artış, stadyumun henüz tam olarak faaliyete geçmemiş olmasına rağmen, kulübün hâlâ bir milyar Euro’luk İşletme Geliri elde etmesine olanak sağladı.

Mali olarak da güçlü bir yıl geçiren Real Madrid, 16 milyon Euro kâr açıkladı. Kulübün gelirlerindeki artış, özellikle spor personeline verilen ikramiyelerle karşılanan daha yüksek harcamalar anlamına geldi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sportif Başarılar

Sahada, Real Madrid yine zirvede yer aldı. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun yanı sıra kulüp, İspanya Ligi ve Süper Kupa şampiyonlukları da kazandı. Basketbol takımı da Lig, Copa del Rey ve İspanya Süper Kupası zaferleri elde etti ve Euroleague’de finale yükseldi.

Finansal Durum

Son 20 yılda Real Madrid, hatta Kovid-19’dan etkilenen yıllarda bile gelirlerini artırmayı ve giderlerini Avrupa Kulüpler Birliği’nin önerdiği seviyelerin altında tutmayı başardı. Bu, kulübün finansal sağlığını garanti altına alıyor ve gelecekteki başarısı için sağlam bir temel oluşturuyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.