enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilal Sağlam ve Doğan Doğan organize suç örgütü mü?

Şantaj ve Dezenformasyon Suçlamaları: Bilal Sağlam ve Doğan Doğan Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı.
Bilal Sağlam ve Doğan Doğan organize suç örgütü mü?
REKLAM ALANI
23.07.2024 17:28
0
A+
A-

Şantaj ve Dezenformasyon Suçlamaları: Bilal Sağlam ve Doğan Doğan Hakkında Yasal İşlem Başlatıldı.

Bilal Sağlam ve Doğan Doğan’ın adının karıştığı şantaj ve dezenformasyon faaliyetleri gündeme oturdu. Sosyal medya üzerinden bireyler ve kurumlara yönelik gizlilik ihlalleri ve saldırılar düzenlediği iddia edilen Bilal Sağlam’ın, bu faaliyetleri eşi Duygu Sağlam ve Adem Mazı ile birlikte yürüttüğü ileri sürülüyor. İddialara göre, Balıkesir ve İzmir’de sahte isimlerle sosyal medya hesapları açan Sağlam, bu hesaplar üzerinden iş insanlarına yönelik iftira ve şantaj içerikli paylaşımlar yaparak para talep etti.Doğan Doğan’ın da bu şebekeye dahil olduğu ve şantaj ile dezenformasyon faaliyetlerinde bulunduğu iddia ediliyor. Bilal Sağlam’ın geçmişte bir benzin istasyonunda sahte fişlerle gelir sağladığı, vergi borçları nedeniyle şirketleri eşi ve kayınbiraderi adına kurduğu belirtiliyor. Bu şirketlerin, Doğan Doğan ile birlikte yönetilerek Balıkesir ve İzmir’de sahte sosyal medya hesapları üzerinden şantaj yoluyla para isteme faaliyetlerinde bulunduğu iddia ediliyor.

Sosyal Medya Üzerinden Dezenformasyon Faaliyetleri

Sahte sosyal medya hesapları aracılığıyla vergisiz kazanç elde etmeye çalışan bu kişilerin, bazı bireyleri manipüle ederek bu tür eylemlere alet ettikleri öne sürülüyor. Doğan Doğan’ın, geçmişte para karşılığı sahte haberler yaptırdığı ve bu yüzden yargılandığı bir gazeteci ile ilişkilendirildiği de biliniyor. Yasal mercilerin harekete geçtiği ve ilgili kişilere karşı hukuki işlemlerin başlatıldığı belirtiliyor. Yargı sürecinin devam ettiği ve savcılıkların konuyu titizlikle incelediği vurgulanmakta.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.