enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

EURO 2024 F Grubu’nda Türkiye Çekya karşısında tur arıyor

EURO 2024 F Grubu’nda Türkiye Çekya karşısında tur arıyor
REKLAM ALANI
26.06.2024 06:47
1
A+
A-

Milli Takım’ın Son Sınavı: Çekya Maçı

Uzun süredir gerek sahada gerekse saha dışı olaylarla gündeme gelen Ay-Yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu’nun son maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Gürcistan zaferiyle göklere çıkarılan, Portekiz yenilgisiyle yerden yere vurulan ve sonrasında yaşanan tartışmalarla gündemden düşmeyen Milli Takım, Hamburg’daki Volkspark Stadı’nda saat 22.00’de kritik bir sınav verecek. F Grubu’nda liderlik şansı olmayan Milliler, Çekya karşısında galibiyet veya beraberlik alarak grubu ikinci sırada tamamlayabilir. Portekiz ise lider olarak son 16’ya gitmeyi garantiledi.

Şu an için Milli Takım’da 2 gollü oyuncu yok. Gürcistan maçında fileleri sarsan Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu, turnuvanın birer gollü oyuncuları arasında yer alıyor.

Ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrıları olan Mert Günok’un bugün forma giymesi beklenmiyor. İrfan Can Kahveci ise takımla çalışmalara başlamış durumda ve kadroda yer alacak. Sarı kart cezası bulunan Abdülkerim Bardakcı ise maçta forma giyemeyecek. Hakan Çalhanoğlu, Samet Akaydin ve Zeki Çelik gibi birer sarı kartı bulunan oyuncular ise Çekya maçında da sarı kart görmeleri halinde son 16 turunda cezalı duruma düşecek.

Milli Takım’ın muhtemel 11’i şöyle: Altay, Mert Müldür, Samet, Merih, Ferdi, Kaan, İsmail, Hakan, Arda, Kenan, Barış Alper.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çekya’nın muhtemel 11’i ise şöyle: Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Soucek, Provod, Doudera, Barak, Hlozek, Chytil.

Millilere grup ikinciliği için 1 puan yeterli olacak. Ay-Yıldızlı ekip galibiyet veya beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını son 16 turuna yazdıracak.

Milli Takım, Çekya’ya yenilirse, grup üçüncülüğü için Gürcistan’ın Portekiz karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Böyle bir tabloda Türkiye; 6 grubun en iyi dört üçüncüsü arasına girerse, yine bir üst tura yükselme şansına sahip.

Gürcistan kazanırsa, takımımızın mağlubiyeti, grupta son sırayı alıp elenmemiz anlamına geliyor.

Milli Takım grubunu 2. sırada tamamlarsa; D Grubu lideri Avusturya ile eşleşecek.

Ay-Yıldızlılar en iyi dört üçüncü arasına girmesi halinde, B Grubu’nun lideri İspanya veya C Grubu’nun lideri İngiltere ile eşleşecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.