enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Erdoğan açıkladı: KKTC vatandaşı öğrenciler için katkı payı ve öğrenim ücreti kararı

Erdoğan açıkladı: KKTC vatandaşı öğrenciler için katkı payı ve öğrenim ücreti kararı
REKLAM ALANI
21.07.2024 00:01
3
A+
A-

Özgünleştirilmiş ve Güncellenmiş Metin:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından KKTC vatandaşı öğrenciler için alınan katkı payı ve öğrenim ücreti kararını duyurdu.

Erdoğan mesajında, Temmuz ayından itibaren KKTC vatandaşı öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücretlerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerle aynı olacağını belirtti. Bu kararın Kıbrıslı Türk öğrencilere Türkiye üniversitelerinde eğitim görme imkanı sağlayacağını ifade etti.

Erdoğan, “Türkiye olarak Kıbrıslı kardeşlerimizle ekmeğimizi, suyumuzu ve geleceğimizi paylaşmaya devam edeceğiz” dedi. 50 yıl önce sağlanan barış ve huzurun korunacağını ve zedelenmesine izin verilmeyeceğini vurguladı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.