enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Yıllar süren kâbus: Vücudunda gazlı bez unutuldu

Yıllar süren kâbus: Vücudunda gazlı bez unutuldu
REKLAM ALANI
20.07.2024 19:38
1
A+
A-

Tahsin Aydın, 2019 yılında bel ağrısı şikayetiyle Kütahya’daki özel bir hastaneye başvurdu. Ameliyat sonrası ağrılarının devam etmesi üzerine 2023 yılında Ankara’daki bir hastanede yeniden ameliyat oldu. Bu ameliyat sırasında Aydın’ın vücudundan 2019’daki operasyondan kalan 3 adet spanç çıkarıldı.

Aydın, Kütahya’daki özel hastane ve doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 2019’daki ameliyatta beline 6 platin takıldığını ve ameliyatın ardından ağrıların devam ettiğini belirtti. Beyin ve omuriliğinde enfeksiyon oluştuğunu ve 2021’de ense ameliyatı geçirdiğini söyledi. Bursa’daki bir hastanede 13 ay boyunca enfeksiyon tedavisi gördüğünü ancak enfeksiyonun geçmediğini ifade etti.

Ankara’daki özel bir hastaneye başvuran Aydın, doktorunun belindeki platinlerin çıkarılması gerektiğini söylediğini belirtti. Platinler kapalı ameliyatla çıkarılırken doktor bez parçaları buldu ve ameliyat açık olarak devam etti. Ameliyat sırasında 3 adet spanç çıkarıldı ve bunların Kütahya’daki ilk ameliyatta unutulmuş olduğu ortaya çıktı.

Aydın, unutulan bezler nedeniyle bağırsak ve idrar yollarında da enfeksiyon oluştuğunu belirtti. Uzun süre ayakta kalamadığını ve koltuk değnekleriyle yürüyebildiğini söyledi. Hastanenin konuyu önemsemediğini ve doktorun tanıdıklar vasıtasıyla “helalleşelim” dediğini ifade etti. Aydın, diğer insanların da benzer sıkıntıları yaşamaması için dava açtığını ve konunun kamuoyunda duyulmasının önemli olduğunu belirtti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.