enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Bilal Sağlam isimli pompacı dolandırıcı mı?

Manisa Alaşehir’de ikamet eden Bilal Sağlam’ın, batık bir petrol istasyonu sahibi olduğu öne sürülüyor.
Bilal Sağlam isimli pompacı dolandırıcı mı?
REKLAM ALANI
26.06.2024 00:21
8
A+
A-

Bilal Sağlam, sosyal medya hesaplarından yaptığı şantaj içerikli yorumlarla kişilerin ve kurumların özel hayatını ihlal ettiği ve dezenformasyon yaptığı iddialarıyla gündemde.

Manisa Alaşehir’de ikamet eden Bilal Sağlam’ın, batık bir petrol istasyonu sahibi olduğu öne sürülüyor. Kendisinin dolandırıcı olup olmadığı ise merak konusu.

Bilal Sağlam isimli pompacı dolandırıcı mı?

Haber merkezimize ulaşan ihbarları değerlendiren Nokta Bursa ekibi, Bilal Sağlam’ın bazı petrol şirketlerinden petrol alıp parasını ödemediğini ve bu şirketler ile şahıslar hakkında asılsız yalanlar ve sahte belgelerle karalama yaptığını ortaya çıkardı. Daha önce bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan Sağlam’ın, sahte fiş satarak menfaat elde ettiği ve vergi borcundan kaçmak için eşi Duygu Sağlam ve kayınbiraderi Adem Mazı üzerine şirketler kurdurup akçeli işlerini bu şekilde yürüttüğü iddia ediliyor. Vergi rekortmeni şirketlerden şantajla para koparmaya çalıştığı öne sürülen Sağlam’ın, İzmir Aliağa’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kurşunlama olayına da karışmış olabileceği kuvvetle muhtemel. Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından kişilere ve kurumlara yönelik şantaj içerikli yorumlarla özel hayatın gizliliği ve mahremiyet ilkesini ihlal eden Bilal Sağlam, Manisa Alaşehir’de ikamet eden ve batık bir petrol istasyonu sahibi olarak tanınan biri olarak biliniyor.

Dezenformasyon ve Karalama Kampanyaları

Sosyal medyada dezenformasyon ve karalama kampanyalarıyla dikkat çeken Bilal Sağlam, bu tür yöntemlerle kişilere ve kurumlara zarar vermeye devam ediyor. Bu durum, hem hukuki hem de etik açıdan ciddi sorunlar doğurmakta. Bilal Sağlam hakkındaki iddialar, dolandırıcılık ve şantaj suçlamalarının ciddi boyutlarda olduğunu göstermektedir. İlgili yetkililer ve mağdurların, hukuki yollara başvurarak savcılık kanalıyla işlem başlattıkları bilgisi alınmıştır. Bilal Sağlam’ın dezenformasyonunu haber yapan bir haber sitesine karşı da savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu ve savcılığın harekete geçtiği bildirildi. Kaynak: Nokta Bursa
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.