enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Beşiktaş’ta Van Bronckhorst’un yeni hücum planı: Silva ve İmmobile

Beşiktaş’ta Van Bronckhorst’un yeni hücum planı: Silva ve İmmobile
REKLAM ALANI
16.07.2024 09:52
0
A+
A-

Beşiktaş’ın hücum gücü yeni transferlerle iyice yükseldi. Geçen sezonki hayal kırıklığını unutturma arayışındaki siyah-beyazlıların hücum hattı, iki transferle üst düzeye çıktı.

Öz kaynaktan yetişen ve adını hızla duyuran Semih Kılıçsoy’a, önceki sezonun devre arasında genç yetenek Ernest Muçi katıldı. Yaz transfer döneminde ise iki deneyimli yıldız genç hücum hattına dahil edildi.

Önce Benfica’dan çok yönlü bir 10 numara olan Rafa Silva transfer edildi. Ardından, Lazio’nun başarılı golcüsü Ciro Immobile kadroya katıldı.

Giovanni van Bronckhorst’un A planında bu dört oyuncu yer alacak. Semih ve Muçi’nin kanat forvet, Silva’nın forvet arkası, İmmobile’nin ise santrfor olarak görev alması bekleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

RASHICA SAĞ BEKTE

Siyah-beyazlıların yedek kulübesinde de etkili hücum oyuncuları var. Santrfor pozisyonunda Aboubakar ve Muleka bulunuyor. Van Bronckhorst, hücuma çıkışlardaki hızını ve geri dönüşlerdeki çabasını değerlendirmek istediği Rashica’yı sağ bekte denedi.

17 yaşındaki hücum oyuncusu Mustafa Hekimoğlu ve 19 yaşındaki kanat Arda Kılıç da rotasyonda kullanılacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.