enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Euro 2024 finali İngiltere’de bar sektörünü hareketlendirdi

Euro 2024 finali İngiltere’de bar sektörünü hareketlendirdi
REKLAM ALANI
14.07.2024 13:42
0
A+
A-

Euro 2024 Finali, İngiltere Barlarını Canlandırdı

Euro 2024 Finali, İngiltere Barlarını Canlandırdı

Haziran ayındaki Berlin Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek final maçı sadece futbol tutkunları için değil, aynı zamanda İngiltere’nin bar endüstrisi için de bir heyecan kaynağı. Futbolun bu büyük şöleni, İngiltere’deki barlara hareketlilik kazandırıyor ve işletme sahipleri Euro 2024’ün sektör için bir cankurtaran olduğunu vurguluyor.

Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve İngiltere ile İspanya’yı karşı karşıya getirecek final maçı, milyonlarca bira satışına yol açması bekleniyor. Sektör uzmanları, maç günü İngiltere genelinde yaklaşık 5 milyon litre bira satılacağını tahmin ediyor.

Bazı barlar, turnuva boyunca Euro 2024 heyecanından faydalandı ve işlerinde ciddi artışlar kaydetti. Manchester’daki bir bar sahibi olan Steph Savage, turnuva sırasında rekor sayıda müşterisi olduğunu söyledi.

Bar Sektörüne İlaç Gibi Geldi

İngiliz Bira ve Barlar Birliği (BBPA), 2023 yılında yaklaşık 500 İngiliz barının kapandığını ancak bu yıl ekonomik koşulların kısmen iyileştiğini belirtti. BBPA Sözcüsü Andy Tighe, “Son birkaç yılda yaşadığımız zorluklar hafiflemeye başladı” dedi. “Yüksek enerji fiyatları düştü, enflasyon düşüyor ve umarım insanların mali sıkıntıları da azalmaya başlar.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Euro 2024 finali, İngiltere’deki bar sektörüne bir canlanma fırsatı sunuyor. Bar sahipleri, turnuvanın işlerine olumlu yansımalarını dört gözle bekliyor ve bu heyecan verici futbol etkinliğinin sektörün toparlanmasına yardımcı olacağını umuyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.