enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Yok öyle…

İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul çıkışı: Yok öyle…
REKLAM ALANI
13.07.2024 21:10
1
A+
A-

İstanbul Yuvamız: Eğitimde Fırsat Eşitliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Yuvamız İstanbul” projesi, şehrin tüm çocukları için eşit eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor. Son eğitim dönemini tamamlayan çocuklar, mezuniyet töreniyle kutlandı.

Etkinlikte çocuklara hitap eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sevgili çocuklar, geleceğimizin pırlantaları, her birinizle gurur duyuyorum. Allah size zihinsel berraklık ve parlak bir gelecek versin. Birlikte, güzel bir vatan ve daha iyi bir dünya inşa edeceğiz.” dedi.

İmamoğlu, İstanbul’un kreşlerindeki öğrenci sayısının 10 bini geçtiğine dikkat çekerek, “Her yıl 10 binlerce çocuğumuzu geleceğe hazırlayarak, anaokuluna ve ilkokula göndermeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

“Çocuklara yapılan yatırım, en önemli yatırımdır” diyen İmamoğlu, “Kreşlerimiz, sadece eğitim altyapısı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çocuk-ebeveyn ilişkilerini güçlendirmek için ailelere ve ebeveynlere destek veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İmamoğlu, kreşlerin kadın istihdamına da katkı sağladığını vurgulayarak, “Her kreşle birlikte yüzlerce, hatta binlerce kadın istihdamı yaratıyoruz.” dedi.

Mezuniyet töreninde çocuklar, müzikli, danslı ve jonglörlü gösterilerle eğlenirken, İmamoğlu’yla birlikte şapka fırlatarak törenin sembolik bir parçası oldular.

Yuvamız İstanbul’da Sunulan Hizmetler

Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yaşam boyu sağlıklı gelişimleri için gerekli temelleri kazandırıyor. Merkezlerde öğretmen, aile ve mahalle ilişkileri güçlendirilerek, çocukların sosyal, duygusal, fiziksel, bilişsel ve dil gelişimlerini destekleyen bir ortam yaratılıyor.

Yuvamız İstanbul’a yeni eğitim dönemi başvuruları 22 Temmuz tarihine kadar yuvamiz.ibb.istanbul adresinden yapılabilir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.