enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Irak’ın kuzeyinde 11 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyinde 11 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
REKLAM ALANI
13.07.2024 12:04
1
A+
A-

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Özgürleştirme Operasyonu

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlarla Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 11 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. Uzun süreli takip ve istihbarat çalışmalarıyla belirlenen bölgelere yönelik operasyon, teröristlerin hareket kabiliyetini engelleyerek bölgenin güvenliğini ve istikrarını sağlama amacıyla gerçekleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele konusundaki azimli ve kararlı tutumunu sürdürerek, ülkemizin ve dost milletlerin güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam etmektedir. Terör örgütlerine ve mensuplarına karşı yürütülen mücadele, bölgedeki barış ve istikrarın sağlanması için hayati önem taşımaktadır.

Bu operasyonla birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede elde ettiği başarılarını bir kez daha kanıtlamıştır. Bölgenin terör belasından arındırılması ve halkın huzur ve güven içinde yaşaması için verilen mücadelenin devam edeceği vurgulanmıştır.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt içinde ve yurt dışında gösterdiği fedakarlık ve kahramanlık dolu operasyonları, ülkemizin bölgedeki ve küresel alandaki itibarını güçlendirerek, barış ve istikrarın tesis edilmesine katkı sağlamaktadır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.