enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Apple plastik kasalı Watch SE üzerinde çalışıyor

Apple plastik kasalı Watch SE üzerinde çalışıyor
REKLAM ALANI
13.07.2024 10:34
2
A+
A-

Apple Watch SE ve Samsung Galaxy Watch FE Karşılaştırması

Akıllı saat piyasası rekabetle dolu ve en son eklemeler arasında Apple Watch SE ve Samsung Galaxy Watch FE bulunuyor. Apple Watch SE, 249 dolarlık fiyatıyla Samsung’un en düşük fiyatlı saati olan 199 dolarlık Galaxy Watch FE’den biraz daha pahalı.

Apple Watch SE: Plastik Dönüşü

2013 yılında Apple, iPhone 5’in yeniden tasarlanmış bir versiyonu olan iPhone 5C’yi piyasaya sürdü. Plastik muhafazasıyla tartışma yaratan cihaz, bazı eleştirmenler plastik kasayı metal kasaya göre gerileme olarak görürken, bazı tüketiciler de daha düşük fiyatını bile yüksek buldu. Plastik kasalı Apple Watch SE’nin piyasada nasıl karşılanacağı merak konusu.

Apple Watch X: İncelik ve Büyüklük

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Analist Ming-Chi Kuo, Apple Watch X’in önceki modellere kıyasla daha ince bir tasarıma ve daha büyük bir ekrana sahip olacağını öne sürdü. Kuo’ya göre yeni nesil Apple Watch, 45 ve 49 mm boyutlarında gelecek. Mevcut modellerin boyutları ise 41 ve 45 mm. Analist ayrıca Apple Watch Ultra’nın genel olarak aynı kalacağını, ancak yeni bir koyu/siyah renkle sunulabileceğini söyledi. Bu koyu rengin sunulup sunulmayacağı, üretim veriminin beklentileri karşılayıp karşılamayacağına bağlı. Apple, üretim ve kalite konusunda titiz standartlara sahip ve bu standartları karşılamayan ürünler sunulmuyor.

3D Baskılı Bileşenler

Ming-Chi Kuo, Apple Watch X ve yeni Apple Watch Ultra’nın bileşenlerinin 3D baskı teknolojisiyle üretileceğini söyledi. Kuo, bu konuyu daha önce de gündeme getirmişti. BLT, 3D baskı bileşenlerinin tedarikçisi olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.