enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Üsküdar Belediyesi’nin emeklilere pazar desteği ödemeleri başladı

Üsküdar Belediyesi’nin emeklilere pazar desteği ödemeleri başladı
REKLAM ALANI
12.07.2024 19:28
1
A+
A-

İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde Emeklilere Pazar Desteği Projesi Başladı

31 Mart 2024’te gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen İstanbul Üsküdar Belediyesi, emekliler için “Pazar Alışverişi Desteği Projesi”ni hayata geçirdi. Proje kapsamında, ilçe sakinlerinden 3 bin 822 başvuru alındı.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından ilk etapta 750 Üsküdarlı emekliye 12 Temmuz itibarıyla ödemeleri yapıldı. Kademeli olarak devam edecek ödemeler, değerlendirmelerin tamamlanmasıyla birlikte gerçekleştirilecek.

5 bin liralık destek, 15-31 Mayıs tarihleri arasında toplanan talepler doğrultusunda sağlandı. Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, projenin çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

“Çok daha fazla emeklimize pazar desteği ulaştırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz,” diyen Dedetaş, “Yıllarca alın teri döküp onurlu bir hayat kurmuş emeklilerimizi desteklemek her zaman temel görevlerimiz arasında yer alacak. Emeklilerimize yönelik farklı destek çalışmalarını da hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde Üsküdarlıların hayatını kolaylaştıracak adımları atmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Üsküdar Belediyesi’nin emekliler için hayata geçirdiği “Pazar Alışverişi Desteği Projesi”, ilçe sakinleri tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Projenin, emeklilerin geçimlerini kolaylaştıracağı ve yaşam kalitelerini artıracağı düşünülüyor.

Belediye, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, ilçede yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Emekliler için sağlanan destek, belediyenin bu yaklaşımının bir göstergesi olarak görülüyor.

Üsküdar Belediyesi, emeklilerin yanı sıra diğer sosyal grupları da desteklemek için çalışmalar yürütüyor. Belediye, ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve hijyen malzemeleri yardımı yapıyor, öğrencilere burs sağlıyor ve engelli bireylere yönelik projeler hayata geçiriyor.

Belediyenin sosyal hizmetler alanındaki çalışmaları, ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Üsküdar Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve sosyal adaleti sağlamak için çalışmalarını sürdürmeyi amaçlıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.