enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

MSB duyurdu: Terör saldırısında bir asker şehit oldu

MSB duyurdu: Terör saldırısında bir asker şehit oldu
REKLAM ALANI
12.07.2024 18:22
0
A+
A-

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesinde Acı Kayıp

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, PKK terör örgütü tarafından hain bir şekilde önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı madde (EYP) infilak etti. Bu hain saldırı sonucunda, İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay kahramanca şehit düştü. Saldırıda ayrıca bir asker yaralandı ve derhal hastaneye kaldırıldı.

Şehit Bahadır Rıdvan Talay’ın ailesi ve yakınları derin bir üzüntü içinde. Milletimiz, bu hain saldırıyı şiddetle kınamakta ve şehidimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize ise acil şifalar dilemektedir.

Kahraman şehidimiz Bahadır Rıdvan Talay, vatanı ve milleti uğruna canını seve seve feda etmiştir. Milletimiz onun ve tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını asla unutmayacaktır.

Terörizme karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek. Hiçbir hain emeline ulaşamayacak ve milletimizin birliği ve dirliği asla bozulmayacaktır.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyor, teröristlerin hain planlarını bozacağımıza olan inancımızı yineliyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.