enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

KIŞIN SONU BAHAR, AYAZIN SONU GÜNEŞ OLACAK MI? “AYAZIN SONU GÜNEŞ” YAKINDA KANAL D’DE

KIŞIN SONU BAHAR, AYAZIN SONU GÜNEŞ OLACAK MI? “AYAZIN SONU GÜNEŞ” YAKINDA KANAL D’DE
REKLAM ALANI
12.07.2024 17:38
1
A+
A-

Ayazın Sonu Güneş: Kanal D’nin Gizemli Aşk Hikayesi

Birbirinden büyüleyici içerikleriyle seyircisini büyüleyen Kanal D’nin yeni sürprizi, “Ayazın Sonu Güneş” oldu. İstanbul Beykoz’da ihtişamlı bir konakta devam eden çekimleri ile dikkat çeken dizi, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında olacak.

“Ayazın Sonu Güneş”in senaryosunu Dilek Aydoğdu Kaya ve Sabri Saydam’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın üstlendi.

Usta Oyuncular ve Genç Yetenekler Kadrosu

Dizi, Birand Tunca’nın Ayaz ve Hira Koyuncuoğlu’nun Güneş karakterlerine hayat verdiği güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu ve Bülent Fil gibi usta oyuncuların yanı sıra Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel gibi genç yetenekler de kadroda yer alıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Aşkın Sınırlarını Zorlayan Bir Yolculuk

Güneş, hayallerinin peşinden yurt dışına gitmeye hazırlanan genç ve idealist bir kadındır. Ancak kardeşinin bir iftira sonucu hapse girmesi, onu köklü bir holdingin veliahtı Ayaz ile yollarını kesiştirir. Kader, iki genci sevdiklerinin hayatları üzerinden sınar. Güneş, kardeşini kurtarmak için tehlikeli bir oyun oynar. Ancak bu oyunun kuralları aşkla bozulacaktır.

Yıllar önce buza dönen Ayaz’ın kalbi, Güneş’in varlığıyla ısınmaya başlar. Ancak hayat, acımasız yüzünü göstermekten çekinmez. Sırlar ve entrikalarla dolu bir yolda mücadele eden Ayaz ve Güneş’in kurtuluşu da esaretleri de aşk olacaktır.

Kışın sonunun bahar, Ayazın Sonu Güneş olacak mı? Bu gizemli aşk hikayesinin cevabı, çok yakında Kanal D ekranlarında.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.