enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Göztepe, Mame Diouf’a veda etti

Göztepe, Mame Diouf’a veda etti
REKLAM ALANI
12.07.2024 10:13
1
A+
A-

Süper Lig’in Yeni Takımı Göztepe, Kadrosundaki Değişikliklere Devam Ediyor

Türkiye Süper Ligi’nin yeni ekibi Göztepe, Slovenya kampında hazırlıklarını sürdürürken, kadrosunda düşünülmeyen oyunculara veda etmeye devam ediyor.

Bu çerçevede, sarı-kırmızılılar deneyimli santrfor Mame Diouf ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdığını duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz ve Mame Diouf arasında yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmesi karşılıklı anlaşma ile feshedilmiştir. Mame Diouf’a teşekkürlerimizi sunuyor, gelecekteki kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Göztepe, geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve takıma önemli katkılarda bulunan Diouf ile karşılıklı anlaşma sağlayarak yollarını ayırdı. Senegalli forvet, Göztepe formasıyla çıktığı 23 maçta 6 gol atmıştı.

Diouf’un ayrılığının ardından Göztepe, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, forvet hattını güçlendirmek için çeşitli oyuncularla görüşme halinde.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Son olarak, Göztepe’nin yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’da gerçekleştirdiği kamp 12 Temmuz’da sona erecek. Sarı-kırmızılılar, kamp döneminde Krasnodar, Lokomotiv Samara ve Hamburg gibi güçlü rakiplerle hazırlık karşılaşmaları oynayacak.

Göztepe’nin Kadrosundaki Diğer Değişiklikler

Diouf’un ayrılığının yanı sıra Göztepe, kadrosunda başka değişiklikler de yaptı. Sarı-kırmızılılar, geçen sezon takıma önemli katkı sağlayan futbolculardan Alpaslan Öztürk, Berkan Emir ve Marko Mihojevic ile yollarını ayırdı.

Öte yandan Göztepe, sağ bek pozisyonu için İspanyol oyuncu Alex Blanco’yu transfer etti. Ayrıca takım, orta saha oyuncusu Yalçın Kayan ve kaleci Ozan Kılıç ile anlaşma sağladı.

Göztepe, Süper Lig’de yeni sezona 13 Ağustos’ta deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçla başlayacak. Sarı-kırmızılılar, sezon boyunca taraftarlarının desteğiyle başarılı bir sezon geçirmek istiyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.