enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İngiltere Kralı III. Charles’ın kız kardeşi Prenses Anne beyin sarsıntısı geçirdi

İngiltere Kralı III. Charles’ın kız kardeşi Prenses Anne beyin sarsıntısı geçirdi
REKLAM ALANI
24.06.2024 12:38
2
A+
A-

Prenses Anne Beyin Sarsıntısı ve Yaralanmalar Sonrası Hastaneye Kaldırıldı

İngiltere Kralı 3. Charles’ın kız kardeşi Prenses Anne, Gatcombe Park malikanesindeki bir kazanın ardından beyin sarsıntısı ve çeşitli yaralanmalar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından 73 yaşındaki Prenses Anne, ambulansla Bristol’deki Southmead Hastanesi’ne nakledildi. İlk muayenelerde beyin sarsıntısına ve hafif yaralanmalara maruz kaldığı tespit edildi.

Kral Charles, kardeşinin durumu hakkında düzenli olarak bilgilendiriliyor. Saraydan yapılan açıklamada Prenses Anne’in şu anda stabil durumda olduğu ve gözlem amaçlı hastanede tutulduğu belirtildi.

Doktorlar aksi bir görüş bildirmedikçe Prenses Anne’in tedavisi Southmead Hastanesinde devam edecek. Saray sözcüsü, doktorların tavsiyesi doğrultusunda Prenses Anne’in resmi taahhütlerinin ertelendiğini, Japon İmparatoru onuruna verilecek akşam yemeğine katılamayacağını bildirdi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Prenses Anne’in kazasının koşulları henüz tam olarak bilinmiyor. Yerel polis, soruşturma başlattı ve kazanın nedenini belirlemeye çalışıyor.

Prenses Anne, 1950 yılında Buckingham Sarayı’nda doğdu. Kral 2. George VI ve Kraliçe Elizabeth’in ikinci çocuğudur. 1973 yılında Mark Phillips ile evlendi ve 1977’de Peter Phillips adında bir oğlu dünyaya geldi. 1992 yılında Timothy Laurence ile yeniden evlendi.

Prenses Anne, Kraliyet ailesinin en çalışkan üyelerinden biridir. Birçok hayır kurumunun ve kuruluşun patronluğunu üstlenmektedir. At biniciliği alanında da önemli başarılar elde etmiş ve 1976 Montreal Olimpiyat Oyunları’nda üç günlük etkinlikte bireysel altın madalya kazanmıştır.

Prenses Anne, Kraliyet ailesi ve Birleşik Krallık halkı tarafından saygı ve hayranlık duyulan bir figürdür. Kazasının ardından sağlık durumunun iyiye gitmesi dileklere ve dualara yol açtı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.