enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Japonya’da simitle yüzerken kaybolan turist 36 saat sonra bulundu

Japonya’da simitle yüzerken kaybolan turist 36 saat sonra bulundu
REKLAM ALANI
11.07.2024 11:26
1
A+
A-

**Japonya’da Kaybolan Çinli Turist, Chiba Açıklarında Bulundu**

Japonya Sahil Güvenlik Kuvvetleri’nin (JCG) bildirdiğine göre, pazartesi akşamı Shizuoka eyaletindeki Shirahama Ohama plajından denize giren 21 yaşındaki bir Çinli kadın turist kaybolmuştu. Yetkililer, kadını aramak için havadan ve denizden operasyonlar başlatmıştı.

36 saatlik kapsamlı bir arama operasyonunun ardından kadın, kaybolduğu noktaya yaklaşık 80 kilometre mesafedeki Chiba eyaleti açıklarında halsiz bir durumda bulundu. Helikopterle kurtarılan turistin sıvı kaybı yaşadığı belirtildi, ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Japonya’daki Çin Büyükelçiliği, olay sonrasında ülkede yaşayan Çin vatandaşlarına deniz kazalarına karşı dikkatli olmaları yönünde bir uyarı yayınladı. Büyükelçilik, turistlerin su sporlarına katılırken güvenlik önlemlerini almaları ve yetkililerin uyarılarını dikkate almaları gerektiğini vurguladı.

Arama ve kurtarma operasyonuna katılan yetkililer, kadının hayatta bulunmasının bir mucize olduğunu belirttiler. Sahil Güvenlik yetkilileri, turistlere denizde yüzme risklerinin farkında olmaları ve güvenlik önlemlerine uymaları konusunda çağrıda bulundular.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Deniz kazalarını önlemek için çeşitli önlemler alınabilir. Bunlar arasında can yeleği giymek, yetkililerin tavsiyelerine uymak, hava koşullarına dikkat etmek ve alkollü olmamak sayılabilir. Turistlerin ayrıca, yüzme bölgelerinden çıkmamaları ve yetkililerin uyarılarına uymaları önerilir.

Japonya’daki plajlar genellikle güvenlidir, ancak her zaman riskler mevcuttur. Turistlerin, güvenli yüzme uygulamalarına uymaları ve suda kendilerine güvenmedikleri durumlarda yüzmekten kaçınmaları önemlidir. Böylelikle deniz kazaları önlenebilir ve turistler tatil planlarının tadını güvenle çıkarabilirler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.